A-DERMA / А-ДЕРМА BIOLOGY ДЕМАКИИРАЩО МЛЯКО 400МЛ

A-DERMA / А-ДЕРМА BIOLOGY ДЕМАКИИРАЩО МЛЯКО 400МЛ

26.79 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 89753
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 789 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

A-DERMA / А-ДЕРМА BIOLOGY ДЕМАКИИРАЩО МЛЯКО 400МЛ

A-Derma Biology Hydra Cleansing Milk e дерматологично демакииращо мляко, подходящо за всеки тип кожа, включително чувствителна. Млякото нежно почиства и демакиира, без да изсушава. Хидратира и запазва хидролипидния филм. Премахва и предпазва от замърсявания и прахови частици. А-Дерма Биолоджи Дерматологично демакииращо мляко има млечна, нелепнеща текстура. Съдържа 99% съставки с натурален произход и 22% съставки от био земеделие. Без етерични масла. Некомедоногенно. Тествано под дерматологичен и офталмологичен контрол, включително на алергична кожа. 

Серията Biology на A-Derma e първата сертифицирана органична дерматологична грижа за лицето с Rhealba® Oat, за интензивно хидратиране и възстановяване на баланса на кожата. Продуктите от серията съдържат 99% съставки от естествен произход.

Дерматологични Лаборатории A-DERMA (А-ДЕРМА) са пионери в дерматологията с растителна козметика. Те развиват изкуството за грижа за уязвима кожа повече от 30 години, благодарение на уникалната си активна съставка Овес Rhealba®, която балансира, успокоява и възстановява кожата. Всичко започва с Пиер Фабр, фармацевт от Кастр (Франция), който фокусира вниманието си върху овеса - растение, използвано повече от три хилядолетия за медицински цели. A-DERMA предлага редица ефективни и успешни серии продукти за хигиена и грижа за кожата, разработени с внимание и за защита на всеки тип уязвима кожа. Техният опит им позволява да формулират безопасни и ефикасни продукти, които са спечелили доверието на над 45 000 лекари по цял свят и признанието от потребителите.

Производител: Laboratoires Dermatologiques A-DERMA, Made in France.