ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.

15.29 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 78458
Наличност: В наличност
Прегледан 1968 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.


Сухата и дразнеща кашлица е неприятен симптом, от който всеки би искал да се отърве. Хранителната добавка Улитус под формата на сироп е решението, което ще Ви помогне да поемете контрола във Ваши ръце. Оказва благоприятно успокояващо действие върху горните дихателни пътища, орофарингеалната лигавица и тона на гласа. Формулата е базата на екстракти от охлюв и гринделия, с добавен витамин С за подпомагане нормалното функциониране на имунната система.

Максимална дневна доза от 30 ml съдържа:

  • HS Complex - 9 g;
    • от който Vitamin C - 60 mg (75% ПДП*);
  • Гринделия /сух екстракт от цветчета/ - 24 mg.

ПДП*- Препоръчителен дневен прием.

Състав: вода, фруктоза, HS Complex (екстракт от охлюв, стандартизиран до 10% протеин, с добавен витамин С), аромат: вкус на малина 30%, сух екстракт от цветчета на Grindelia robusta Nutt. (Гринделия), лимонена киселина (окислител), калиев сорбат (консервант).

Препоръчителна дневна доза:

  • Възрастни: 2 пъти по 15 ml (сутрин и вечер по приблизително 1,5 супени лъжици) преди хранене;
  • Деца: 2 пъти по 7,5 ml (сутрин и вечер) преди хранене.

Не съдържа глутен!

Важно: Не приемайте повече от препоръчаното дневно количество. Хранителната добавка не замества разнообразното хранене. Преди употреба, разклатете добре. Тъй като активните съставки са естествени екстракти е възможно образуването на утайка, която не оказва влияние върху качеството на продукта.

Съхранение: на хладно и сухо място, при температура под 25 °С, далеч от топлинни източници с ограничен достъп на малки деца.