ABO PHARMA HAYDE / ХАЙДЕ ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ГЕРМАНИЙ Х 10 ТЕЧНИ САШЕТА

ABO PHARMA HAYDE / ХАЙДЕ ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ГЕРМАНИЙ Х 10 ТЕЧНИ САШЕТА

27.26 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 81820
Наличност: В наличност
Прегледан 2041 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

АБО ФАРМА HAYDE ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ГЕРМАНИЙ Х 10

Течният органичен ГЕРМАНИЙ (Ge 132) подпомага снабдяването на тъканите и клетките с кислород.
През 1967 г. японският учен д-р Кацухико Асаи за първи път синтезира сесквиок - вид Органичен Германий (Ge-132). Д-р Асаи ръководи клиника в Япония. В нея той използва единствено органичен германий за своите пациенти. Неговата теория се базира на това, че за нормалното функциониране на организма е необходимо достатъчно количество кислород, достигащ до съответните тъкани и клетки. Всяка молекула органичен германий има способността да транспортира три атома кислород. В този процес не участва хемоглобин. Така приемът на органичен германий увеличава снабдяването на тъканите и клетките с кислород.

HAYDE е иновативна формула на разтвор на органичен ГЕРМАНИЙ (Ge 132) в де-минерализирана вода, която гарантира бърза и ефективна абсорбция, с добавен екстракт от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst). ГЕРМАНИЯТ се извлича от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst). Той е много важен елемент за балансирането на редица клетъчни функции. Съдейства за нормализиране на еластичността и повишаване на тонуса на кръвоносните съдове. Помага на организма да изхвърли по естествен начин токсините. Допринася за производството на енергия. Нормализира състоянието на имунната и централната нервна система. Повишава работоспособността и допринася за възстановяването след тежки физически натоварвания.

Съдържание:1 стик

Германиев сесквиоксид (Ge 132 Sesquioxide),
екстр. от гъба Рейши (Ganoderma lucidum. P. Karat)

100 мг
гъба Рейши (Ganoderma luddum, P. Karst), сух екстракт
от спороносната част, титр. до 10 % полизахариди
50 мг
Съставки: деминерализирана вода; германиев сесквиоксид (Ge 132 Sesquioxide) екстр. от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst); гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst), сух екстракт от спороносната част, титриран до 10 % полизахариди; киселинен регулатор: лимонена киселина; консервант: калиев сорбат; фруктоза.

Начин на употреба: Вземайте по 1 стик дневно, преди едно от основните хранения.

Важно: Да не се превишава препоръчителния дневен прием. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.
Продуктът е предназначен за възрастни и деца над 14 год. Не се препоръчва да се приема от бременни жени, а диабетици могат да го използват само след лекарско предписание, тъй като съдържа 10 мг фруктоза в 1 стик.

Съхранение: На хладно и сухо място, далече от източници на топлина и недостъпно за малки деца.

Опаковка: 100 мл - 10 стика х 10 мл.

Произведенв Италия за ABOPharma.