APTAMIL / АПТАМИЛ ЦЕЗАР БИОТИК 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО 0-6 МЕСЕЦА X 800ГР

APTAMIL / АПТАМИЛ ЦЕЗАР БИОТИК 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО 0-6 МЕСЕЦА X 800ГР

44.03 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 92347
Наличност: В наличност
Прегледан 68 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

APTAMIL / АПТАМИЛ ЦЕЗАР БИОТИК 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО 0-6 МЕСЕЦА X 800ГР

Действие:

Аptamil® 1 CESAR BIOTIKе предназначено за хранене от раждането до 6-месечна възраст. Млякото е с хранителен състав, специално разработен с цел да задоволи хранителните потребности на здрави бебета, в случаите когато не се кърмят, за оптимален растеж и развитие през първите 6 месеца от раждането до момента на въвеждане на подходящо допълнително хранене. Подходящо е за употреба като единствен източник на хранене при самостоятелен прием от кърмачета до 6-месечна възраст.Млякото трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг независим от производители на храни за бебета здравен специалист в областта на грижите за детето.Кърменето е най-добрата храна за децата до 6-месечна възраст до момента на въвеждането на подходящи захранващи храни. Решението на майката да не кърми бебето си има неблагоприятен ефект върху здравето й, като веднъж взето, е трудно да бъде отменено. Никоя храна, включително специално формулираните, не би могла да предостави всички съставки, съдържащи се в кърмата, които най-добре се приемат единствено при кърмене. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Кърменето се препоръчва да продължи и след въвеждането на допълващо хранене след 6- месечна възраст до втората година на детето.Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст по препоръка Вашия лекар или друг здравен специалист постепенно въведете подходящи за захранване храни като допълнително хранене.

Раждането на Вашето бебе е начало на специален период от живота.То е прекрасно преживяване, дори трудно въобразимо понякога, но преди всичко уникално.Вие искате да осигурите на Вашето бебе здравословен старт като предварително обмислите всичко, включително как да бъде родено. Знаете ли, че природата стимулира и засилва допълнително имунната система на бебето, докато то преминава през родовия канал като червата му се обогатяват с бифидобактерии? Нашият екип от учени изследва този естествен природен механизъм, същевременно използва целия натрупан през годините опит, и Вие можете да бъдете спокойни по отношение на храненето на Вашето малко бебе, също и при раждане чрез Цезарово сечение.

Нашият екип от научни изследователи повече от 50 години изучава храненето през ранните етапи на живота с цел да разкрият как по най-добрия начин да подпомогнат развитието на бебето. Подходящо и за бебета, родени чрез Цезарово сечение. Аptamil® 1 CESAR BIOTIK -нашето мляко за кърмачета с пълноценен хранителен състав. Вдъхновени от нашите научни открития, ние разработихме млечна формула, която е подходяща също и за бебетата, родени чрез Цезарово сечение.

СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН НА ОПАКОВКАТА Двойна защитна лента на горния ръб, за да сте сигурни, че опаковката не е била разпечатвана, както и за максимално добре запазване на млякото на прах.„Щракнете, за да затворите“ – затваряне плътно на капака и допълнително обезопасяване против нежелано замърсяване и разсипване. Дизайн, удобен за употреба с една ръка, когато с другата придържате Вашето бебе. Удобен изравнител, за да можете да отмерите точното количество мляко на прах. Място за мерителната лъжичка за прикрепване на вътрешната страна на капака, за да я съхранявате без контакт с млякото на прах

Състав:

DHA (омега-3)* Не е добавено палмово масло

*Съдържа DHA, както се изисква от законодателството за всички храни за кърмачета DHA (омега-3)*

Съставки: лактоза (от краве мляко),растителни масла (високо олеиново слънчогледово олио, кокосово масло, рапично олио, слънчогледово олио),обезмаслено краве мляко, деминерализирана суроватка (от краве мляко),галакто-олигозахариди (от краве мляко),суроватъчен концентрат (от краве мляко),протеин от краве мляко, фрукто-олигозахариди, рибеномасло, трикалциев фосфат, калиев хлорид, олио от Mortierella alpina, натриев цитрат, 2` Фукозиллактоза (2`FL),холин хлорид, калиев цитрат, магнезиев хлорид, L-аскорбинова киселина, магнезиев хидроген фосфат, емулгатор (соев лецитин),таурин, инозитол, Bifidоbacterium breve M-16V, железен сулфат, цинков сулфат, натриева сол на уридин 5` монофосфат, цитидин 5` монофосфат, антиоксидант (аскорбил палмитат),аденозин 5` монофосфат, натриева сол на инозин 5` монофосфат, L-карнитин, никотинамид, калциев D-пантотенат, натриева сол на гуанозин 5` монофосфат, меден сулфат, DL-алфа токоферил ацетат, ретинил палмитат, рибофлавин, тиамин хидрохлорид, пиридоксин хидрохлорид, калиев йодид, птероилмоноглутаминова киселина, манганов сулфат, натриев селенит, фитоменадион, холекалциферол, D-биотин, цианокобаламин. Съвет при алергии: съдържа мляко, риба и соя.

Начин на употреба:

УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: Аptamil® 1 CESAR BIOTIK мляко за кърмачета от раждането до 6-тия месец Таблицата с препоръки за хранене е ориентировъчна. Възможно е Вашето бебе да има потребност от по-голямо или по-малко количество от указаното в нея. ВАЖНО: Винаги използвайте предоставената в опаковката мерителна лъжичка, имайте предвид, че цветът на лъжичката може да не е еднакъв в различните опаковки.

Стандартен разтвор: 100 ml Аptamil® 1 CESAR BIOTIK = 90 ml вода, охладена до 40°С (за предпочитане) + 3 изравнени мерителни лъжички = 277 kJ (66 kcal). 1 изравнена мерителна лъжичка = 4,6 g. Използвайте само мерителната лъжичка от опаковката. Не приготвяйте по-наситен или по-слабо концентриран разтвор от указания.

Приготвяне на храната за Вашето бебе: 1.Винаги измивайте ръцете си и стерилизирайте всички съдове и прибори, които използвате за приготвяне на храната чрез преваряване за 10 минути или следвайки инструкциите на производителите на стерилизаторите.2. Преварете чиста питейна вода за 10 минути и я охладете до 40°C. Налейте препоръчаното в таблицата количество преварена и охладена вода в стерилизираната бутилка за хранене. 3.С помощта на мерителната лъжичка от опаковката изравнете мляко на прах като използвате изравнителя, вграден на капака на опаковката. Не притискайте млякото на прах, нито препълвайте лъжичката.4. Добавете в бутилката препоръчания в таблицата с указания за хранене брой изравнени мерителни лъжички мляко на прах. 5.Затворете бутилката и разклатете до пълното разтваряне на сухата субстанция. 6. Охладете млякото в бутилката под струя течаща вода. Поставете стерилизиран биберон на бутилката. Преди хранене проверете температурата на млякото (37°C),като накапете върху вътрешната страна на китката си. Нахранете бебето непосредствено след приготвянето на млякото, но не по-късно от 1 час след това. 7. Почистете бутилката и биберона веднага след хранене. Не хранете повторно с остатъка от млякото. Съхранявайте кутията плътно затворена на хладно (<25°C),сухо място, но не в хладилник. Използвайте в рамките на един месец след отварянето.

Съвети за съхранение и използване на млякото * Поради хигиенни съображения не съхранявайте приготвеното мляко, а така също изхвърляйте остатъка от него след хранене възможно най-скоро, но не повече от 1 час след приготвянето му. * Не кипвайте млякото, както и не използвайте микровълнова фурна за приготвяне и/или затоплянето му. Загряването би могло да ограничи ползите от Bifidоbacterium breve M-16V. * Не замразявайте. * Съхранявайте млякото на прах на сухо и хладно място. * Използвайте в рамките на месец след разпечатването на опаковката. С ИЗРАСТВАНЕТО НА ВАШЕТО БЕБЕ НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ Аptamil® 2 CESAR BIOTIK - преходно мляко със състав, пригоден за възрастта след 6-тия месец.

Специални указания:

Важна забележка: Кърменето е най-добро за бебетата.

Aptamil® БИО 1 трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Това мляко осигурява необходимите хранителни вещества за задоволяване на хранителните потребности на Вашето здраво бебе за оптимален растеж и развитие през първите 6 месеца от раждането до момента на въвеждане на подходящо допълнително хранене, когато не се кърми. Подходящо е за употреба от кърмачетата като единствен източник на хранене при самостоятелен прием до 6-месечна възраст. След 6-месечна възраст по препоръка на Вашия лекар или друг здравен специалист постепенно въведете подходящи за захранване храни. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Никога не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе.

Производител:

DANONE-NUTRICIA Infant Nutrition

Страна на произход:

Ирландия

Скрий описанието