AQUAFRESH / АКВАФРЕШ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДУО КЛИЙН ФЛЕКС МЕДИУМ 1+1

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДУО КЛИЙН ФЛЕКС МЕДИУМ 1+1

3.60 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 47978
Наличност: В наличност
Прегледан 1019 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДУО КЛИЙН ФЛЕКС МЕДИУМ 1+1


Четките от комплекта на Aquafresh Clean & Flex четка за зъби 1+1 бр са подходящи за ежедневно цялостно измиване. Ергономичният дизайн на дръжката и подвижната флекс глава създават невероятно усещане за удобство по време на четкане на зъбите. Благодарение на своя лек дизайн и подвижност, процесът по миене се превръща в приятна ежедневна задача. Аквафреш Клийн и Флекс четка за зъби 1+1 бр в комбинация с паста за зъби и вода за уста от марката Аквафреш, ще донесе максимален ефект за вашата усмивка - чистота, защита, белота и здравина. Четката трябва да се сменя на всеки три месеца.

Серията на AQUAFRESH TOOTHBRUSH са четки за зъби, които съвпадат идеално с разработените формули за пасти за зъби. Четките за зъби са високо качество - и влакната и дръжките. Те са устроени по такъв начин, че да са максимално удобни за държане и боравене. Когато четката за зъби не се държи правилно или не е захваната удобно, нейната глава не може да достигне до правилните за почистване места, а именно онези, където се събира най-много плака в тях. Това е и причината, като лидери на пазара за пасти за зъби, Аквафреш да се погрижат и за създаването на четки за зъби, които да отговарят на качеството на пастите им.

Аквафреш е бранд, част от компанията ГлаксоСмитКлайн (GlaxoSmithKline). Тя разработва пастата за зъби Aquafresh® през 1973 г., като пастата е проектирана да се превърне във водеща марка паста за зъби на пазара за устна хигиена. Пастата притежава уникална диференцираща характеристика, а именно трите цвята райета, които са разпознаваеми в цял свят. Брандът е първият бранд за орална хигиена, който акцентира на свежестта като ценна характеристика и това го прави лидер на пазара и до днес. Последните 40 години, Аквафреш се е превърнал в най-предпочитаната и купувана марка паста за зъби. Поколение след поколение разчитат на тях да осигурят най-добрата грижа, от която се нуждае една усмивка.

Производител: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH&Co. KG