ARTESANIA AGRICOLA

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Aceite de borraja Plantis/Пореч масло/120 капсули

(0)
42.05 лв.

Помага при артрит и респираторни инфекци, регулира хормоните.Хранителната добавка Aceite de borraja  Plantis е продукт на растителна основа, който помага при кожни проблеми, респираторни инфекции, артрит и заболявания на сърдечно-съдовата система. Подпомага процеса на отслабване, като регулира хормоните.Ефектът й се дължи на основната съ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aceite de Calabaza (Тиквено семе + Селен + Витамин Е)/180 капсули

(0)
26.49 лв.

Подпомага нормалното функциониране на простатата и бори инфекциите в бъбреците.Aceite de Calabaza е уникална комбинация от тиквено семе, селен и витамин Е, която спомага за правилното функциониране на простатата и решава проблема с болезненото уриниране. Характерно за продукта е, че тиквените семки са изсушени на слънце по традиционен метод, а ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aft Oil Plantis/Масло за уста/10 ml

(0)
25.30 лв.

Редуцира възпалението и облекчава състоянието на афта и херпес.Хранителната добавка Aft Oil Plantis е  предназначена за грижа на устната кухина. Тя бързо и ефективно облекчава дискомфорта при афти, херпеси, кандидоза, раздразнения от носене на протези. Също така има и антисептично, антимикробно, противовъзпалително и регенериращо действие..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax 2 Plantis Тинктура Диуретик/50 ml

(0)
22.87 лв.

Подобрява работата на бъбреците и извежда течностите от организма.Aromax 4 Plantis на испанската компания Artesania Agricola е микс от билкови екстракти, който подобрява работата на бъбреците и извежда течностите от тялото. С оптимизирането на течностите в кръвта организмът успява да поддържа кръвното в нормални граници и да намали рисковете о..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax 2 Plantis/Тинктура за Добро Храносмилане/50 ml

(0)
21.50 лв.

Подобрява храносмилането, елиминира болките в стомаха, гаденето и газовете.Хранителната добавка Aromax2 Plantis помага при стомашен дискомфорт, заради преяждане или прием на нездравословни храни, или честа употреба на алкохол. Подобрява състояния на язва, гастрит и синдром на раздразненото черво. Качествата на хранителната добавка са следствие..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax 5 Plantis/Тинктура за детоксикация/50 ml

(0)
21.95 лв.

Пречиства организма от токсините и редуцира теглото.Aromax 5 Plantis е добавка, разработена на билкова основа, която спомага организмът да не задържа ненужните токсини, които се превръщат в телесна маса. В допълнение – неутрализира последиците от тютюнопушенето, алкохола и заседналия начин на живот. Уникалното му свойство се дължи на съставкит..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax Eco1 Plantis/Билкова Тинктура за Добро Кръвообръщение/50 ml

(0)
28.64 лв.

Подобрява състоянието на кръвоносните съдове и помага при разширени вени.Хранителната добавка AromaxEco 1 Plantis притежава свойството да подобрява състоянието на кръвоносните съдове и кръвообращението. Идеален е за лечение на венозно-съдови нарушения, като облекчава съпътстващите ги симптоми – болки и отоци в краката. Предотвратява и чувствот..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax1 Plantis/Тинктура за Добра Микроциркулация/50 ml

(0)
22.87 лв.

Подобрява циркулацията на кръвта и помага при разширени вени.Хранителната добавка Aromax1 Plantis подобрява циркулацията на кръвта, повишава еластичността на капилярите и повлиява положително при разширени вени. Лечебните й свойства се дължат на екстрактите от  гинко билоба, маточина, червена лоза и глог. Всички те са богати на антиоксида..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax10 Plantis/Тинктура за Добър Метаболизъм/50 ml

(0)
21.95 лв.

Забързва метаболизма и подобрява храносмилането.Aromax 10 Plantis е добавка на растителна основа, чрез която можете да регулирате теглото си. Това се дължи на свойствата на съставките й (фукус, мента, полски хвощ, босилек), които успешно ускоряват метаболизма и правилната детоксикация.Фукусът, наречен още мехурчесто водорасло, който е в основа..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax11/Тинктура Антистрес/50 ml

(0)
22.46 лв.

Помага при сърцебиене, симптоми на менопауза и стомашни проблеми заради нерви.Aromax 11 Plantis е добавка на растителна основа, чиято формула помага при безсъние, главоболие, паник атаки, стрес, симптоми на менупауза и депресия. Успокояващият ефект се дължи на активните й съставки, сред които са жълтият кантарион и маточината.От древни времена ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax2 Plantis/Тинктура за черен дроб и жлъчка/50 ml

(0)
21.50 лв.

Стимулира жлъчния поток и детоксикира черния дроб.Хранителната добавка Aromax3 Plantis стимулира жлъчния поток, предпазва от възпаление жлъчния мехур и помага при детоксикацията на черния дроб и жлъчката. Освен това подобрява метаболизма.Полезните й свойства се дължат на екстрактите от глухарче, бял трън,  болдо,  лечебен росопас и ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco 2 Plantis/Тинктура за Добро Храносмилане/50 ml

(0)
28.64 лв.

Подобрява перисталтиката на червата, облекчава болките в стомаха и гаденето.Хранителната добавка AromaxEco 2 Plantis е продукт, който подобрява перисталтиката на червата и помага за справяне със състояния на диария и запек. Облекчава и болките в стомаха, намалява подуването му и редуцира гаденето. Повлиява положително при газове и киселини, га..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco 6 Plantis/Билкова тинктура при разширени вени и хемороиди/50 ml

(0)
27.49 лв.

Подобрява състоянието при разширени вени и хемороиди.Хранителната добавка AromaxEco6 Plantis помага при разширени вени и хемороиди. Подобрява кръвната циркулация при диабет, затлъстяване, сърдечни проблеми, менопауза, бременност и повишен стрес.Полезните й свойства се дължат на съдържащите се в нея див конски кестен, червена лоза, хамамелис и..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco10 Plantis/Билкова тинктура за контрол на теглото/50 ml

(0)
27.49 лв.

Контролира теглото и извежда течностите от организма.Хранителната добавка AromaxEco10 Plantis контролира теглото, неутрализира натрупаните мазнини и съдейства са ефикасното извеждане на течностите от организма. Улеснява храносмилането и се грижи за правилното функциониране на черния дроб.Свойствата на хранителната добавка се дължат на растени..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco12 Plantis/Билкова тинктура за дихателната система/50 ml

(0)
27.49 лв.

Премахва възпаленията в дихателната система и улеснява отхрачването.Aromax Eco 12 Plantis е хранителната добавка на испанската компания Artesania Agricola, която е разработена с цел да се бори с възпаленията в горните и долните дихателни пътища. Ефектът се постига благодарение на  богатата й растителна формула, която е смесица от екстракт..

Показани 1 от 15 | 112 (8 Страници)