BIODERMA ABC DERM/БИОДЕРМА АБЦ ЛИЦЕ И ТЯЛО 200МЛ

BIODERMA ABC DERM/БИОДЕРМА АБЦ ЛИЦЕ И ТЯЛО 200МЛ

18.82 лв. 26.89 лв. -30%
Период на промоцията от 10.04.2024 до 09.05.2024
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 84215
Наличност: В наличност
Прегледан 2437 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

BIODERMA ABC DERM/БИОДЕРМА АБЦ ЛИЦЕ И ТЯЛО 200МЛ

BIODERMA ABC DERM-COLD КРЕМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО-200МЛ е защита грижа със специална формула в съответствие с ангажимента на АВС дерм за дерматологична сигурност. Към нормална до суха кожа, която е по-чувствителна поради външни фактори - вятър, студ, твърда вода, топлина и други. АВС дерм колд крем подхранва, омекотява, защитава бебешката и детската кожа.

СВОЙСТВА:

Този крем е създаден със супер мастни дерматологично активни съставки, богати на важни мастни киселини, които помагат за възстановяване на бариерната функция на епидермиса при суха кожа и подобряват способността на кожата да задържа вода.
Кремообразната, богата консистенция /емулсия "вода - В - масло"/ осигурява дълготрайно облекчение на усещането за опънатост, дисконфорт. Отлична поносимост от кожата. Не съдържа парабени. Хипоалергенен.


ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанасяйте 1 или 2 пъти дневно на идеално чиста кожа, която сте почистели с ABC DERM Н2О или с ABC DERM moussant. Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени бебета. По хигиенни причини препоръчваме добре да затворите след употреба. Иновативното проучване на Биодерма, експерт в биологията на кожата има за цел да предпази и възстанови естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително и на чувствителната бебешка кожа.
Основните принципи на новата гама АВС дерм са да предложи безопасни продукти за бебешката кожа и да се съобрази с нейната деликатност, а основните дерматологични задачи на гамата са:

Сигурност - да разработва формули, които не съдържат парабени, оцветители, феноксиетанол, EDTA, хлорфенезин, хлорхексидин, BHA,BHT,MIT-MCIT, фталати или етерични масла.

Ефикасност - да подбере най-чистите молекули в оптимални дози, за да постигне дерматологично доказана ефикасност и изцяло да защити кожата.

Поносимост - да намали броя на изброените съставки и по този начин да гарантира безопасност и комфорт.

Контрол - да след всички наши продукти през всяка стъпка в процеса на производство до мястото на продажба с цел да гарантира на клиента доверие при използването им.