BIODERMA HIDRABIO / БИОДЕРМА ХИДРАБИО КОМПЛЕКТ Н2О МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР 500МЛ + 100МЛ

BIODERMA HIDRABIO / БИОДЕРМА ХИДРАБИО КОМПЛЕКТ Н2О МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР 500МЛ + 100МЛ

23.72 лв. 33.89 лв. -30%
Период на промоцията от 10.04.2024 до 09.05.2024
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 89602
Наличност: В наличност
Прегледан 681 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

BIODERMA HIDRABIO / БИОДЕРМА ХИДРАБИО КОМПЛЕКТ Н2О МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР 500МЛ + 100МЛ

Bioderma Hydrabio H2О Micelle Solution for Sensitive Dehydrated Skin е предназначена специално за чувствителна и дехидратирана кожа, нуждаеща се от повече влага. Подходящ за възрастни и тийнейджъри. Водата почиства нежно грим и замърсявания от лицето и очите, като успокоява и хидратира в дълбочина, запазвайки кожния баланс. Патентованият комплекс AQUAGENIUM™ активира естествения процес на хидратиране на кожата и запазва необходимото за нейния баланс количество вода. Мицелите, съдържащи се във формулата на продукта, почистват кожата и отстраняват грима от лицето и очите. Естественият комплекс D.A.F. повишава прага на поносимост на кожата. Биодерма Хидрабио Мицеларен разтвор за дехидратирана кожа прави кожата мека, възвръща комфорта и блясъка ѝ, за едно прекрасно усещане през целия ден. Без парабени. Дерматологично и офталмологично тестван продукт. Некомедогенен. 

Серията HYDRABIO на BIODERMA е предназначена за сухата, дехидратирана и чувствителна кожа. Патентът Aquagenium™, който се съдържа във всички продукти от гамата Hydrabio, стимулира естествения процес на хидратация на кожата и ѝ помага да възстанови своята естествена защита.

Марката Bioderma (Биодерма) е основана през 1977 г. във Франция от Жан Ноел Торел. Тя специализира в развитието на дерматологична медицинска козметика, поставяйки биологията в полза на дерматологията. Това е различен научен подход, който почива преди всичко върху познаването на кожата и на нейните биологични механизми и цели създаването на продукти, изцяло вдъхновени от естествените процеси. Мисията на BIODERMA винаги е била да съчетава висока ефективност с отлична толерантност при всеки тип кожа и всяка патология. За да гарантират най-голямата дерматологична сигурност, продуктите на BIODERMA съдържат ограничен брой съставки, най-чистите активни съединения в оптимални дози. Съставките на продуктите на BIODERMA следват двата основни критерия: биологична ефективност и дерматологична сигурност. Липсата на компромис с качеството обяснява защо продуктите BIODERMA подобряват толерантността на кожата и укрепват нейната устойчивост към заобикалящата я среда посредством един уникален патент – D.A.F (Подобрена дерматологична формула).

Производител: NAOS BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE, F-69003 Lyon F-13290 Aix-en-Provence, France. Made in France.