CHICCO / ЧИКО УСПОКОЯВАЩО МЛЯКО ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 0+ МЕСЕЦА 150МЛ

CHICCO / ЧИКО УСПОКОЯВАЩО МЛЯКО ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 0+ МЕСЕЦА 150МЛ

13.10 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 89551
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 616 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

CHICCO / ЧИКО УСПОКОЯВАЩО МЛЯКО ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 0+ МЕСЕЦА 150МЛ

Chicco успокояващо мляко за след слънце 0М+ 200 мл е създаден да предпазва бебето от дискомфорт след слънчеви бани. Млякото освежава и овлажнява деликатната бебешка кожа и помага за намаляване на зачервяването и дразненето. Това се дължи на 2-те основни активни съставки: масло от маточина: успокоява и облекчава зачервяването на кожата и масло от шеа: ефективно овлажнява и регенерира кожата.

Чико успокояващо мляко за след слънце 0М+ 200 мл се нанася лесно върху кожата, то не е мазно и се абсорбира бързо. Слънцето е мощен източник на витамин D, който е от съществено значение за детето, но тънката и нежна кожа е много чувствителна към слънчевата светлина. Препоръчва се след излагате на слънце за запазване на деликатната бебешка кожа.

Серията Chicco Baby care съдържа богата гама от дерматологично тествани продукти за бебето.

Chicco е италиански бранд бебешки продукти от 1958 година. Chicco се грижи за здравето и щастието на децата и цялото семейство. Chicco произвежда атрактивни, и качествени продукти за деца, които са популярни в цял свят. Всички тези продукти са подложени на строг контрол на качеството и безопасността.

Днес Artsana Group е гигантска глобална корпорация с богата мрежа от дистрибутори в 170 страни, а нейните две най-известни марки са Chicco и Lycia.

Chicco се грижи за здравето и щастието на децата и цялото семейство. Хиляди висококвалифицирани специалисти изследват, тестват и подобряват технологиите в компанията. Chicco произвежда атрактивни, уникални и качествени продукти за деца, които са популярни в цял свят. Всички тези продукти са подложени на строг контрол на качеството и безопасността. Chicco подкрепя благотворителни организации и инициативи от десетилетия.