CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНА

CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНА

4.12 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 44925
Наличност: В наличност
Прегледан 522 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНА

Имунахроматографски едностъпков ин витро тест за THC на марката Клиър. Тестът е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина. Може да бъде определено наличието на 11-nor-Δ9-THC-9-COOH в човешката урина над граничното ниво от 50 ng/ml. Този тест не е оценяван в зависимост от мястото на приложение и е предназначен за прилагане само от здравни служители. Този количествен анализ дава само предварителни аналитични тестови резултати. За да е на лице потвърден аналитичен резултат, трябва да се използва по-специфичен алтернативен химичен метод. Газовата хроматрография/масовата спектрометрия (ГХ/МС) са наложени като предпочитан метод за потвърждение от Администрация на службите за психично здраве и злоупотреба с наркотични вещества (SAMHSA). Трябва да се прилага клинично разглеждане и професионална преценка при всеки резултат от теста за злоупотреба с наркотични вещества, особено когато предварителните резултати са положителни.

Описание и обяснение на теста: Агентите на марихуаната, които предизвикват различни биологични ефекти у хората се наричат канабиноид. Канабиноидът е централен нервен стимулант, който променя настроението и сензорните възприятия, влошава краткотрайната памет, предизвиква симптоми на напрегнатост, параноя, депресия, объркване, халюцинация и ускорена сърдечна дейност. Големите дози канабиноид могат да доведат до развиване на предразположеност и физиологична зависимост и да доведат до злоупотреба.

Принцип на теста: Тестът за IIDTHC се основава на принципа за специфичната имуно-химична реакция между антитела и антигени за да се изследват определени съединения в проба от човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свободен наркотик, който евентуално се съдържа в пробата от урина, която се изследва. Когато в пробата от урина има наркотично вещество, то се състезава със съединението на наркотичното вещество за ограниченото количество от съединението антитяло-оцветител. Когато количеството наркотично вещество е равно на или по-голямо от граничното, 50 ng/ml, то ще предотврати свързването на наркотичното съединение с антителата. Следователно, при положителната проба от урина няма да се появи оцветена ивица в тестовата зона и ще има положителен резултат, докато наличието на оцветена ивица показва отрицателен резултат. На теста има контролна линия, която служи за процедурен контрол. Тази оцветена ивица винаги се появява в контролната зона, ако тестът се съхранява при добри условия и е извършен правилно.

Осигурени материали: 1.Инструкции за употреба 2.Комплект за тестване на марихуана. 

Изискващи се, но неосигурени материали: 1.Контейнер за събиране на пробите. 2.Таймер или часовник.