DOUBLE WOOD

Табличен изглед:
Бърз преглед

DOUBLE WOOD / SAFFRON EXTRACT / ЕКСТРАКТ ОТ ШАФРАН / 210 КАПСУЛИ

(0)
91.08 лв.

SAFFRON EXTRACT / ЕКСТРАКТ ОТ ШАФРАН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, подпомагаща нормалното функциониране на нервната система.Шафранът е древна билка, която съдържа ценни антиоксидантни съединения, които имат много ползи за здравето. Той се добива от стигмата на изсушен шафранов минзухар (Crocus sativus)...

Временно изчерпан
Бърз преглед

DOUBLE WOOD / SPERMIDNE / 120 КАПСУЛИ

(0)
112.56 лв.

Spermidine e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ. Спермидинът има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства и може да подобри дишането и метаболитния баланс. Смята се, че повишен..

Бърз преглед

DOUBLE WOOD TURKESTERON 500MG ТУРКЕСТЕРОН 120 КАПСУЛИ

(0)
150.53 лв.

TURKESTERON / ТУРКЕСТЕРОН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка за поддържане на нормални нива на тестостерон.Ако сте човек, който тренира редовно и обича силови тренировки, тогава добавка, която намалява умората и ускорява възстановяването, вероятно ви звучи доста привлекателно. Една такава добавка, която наби..

Бърз преглед

Double Wood/5-HTP/50 mg/5-Хидрокси Триптофан/59.2 ml/60 дози

(0)
73.34 лв.

5-HTP / 5-хидрокситриптофан e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.5-HTP обикновено се използва като хранителна добавка, която помага за поддържането на здравословни нива на серотонин в о..

Бърз преглед

Double Wood/Acetyl L-Carnitine/1000 mg/Ацетил Л-Карнитин/1000 mg/150 капсули

(0)
81.80 лв.

Acetyl-L-Carnitine / Ацетил-L-карнитин e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Ацетил-L-карнитин е хранителна добавка, която действа благоприятно върху паметта и умствената функция при възр..

Бърз преглед

Double Wood/Adrographis with AP-Bio/Андрографис/120 капсули

(0)
65.96 лв.

Adrographis with AP-Bio® / Андрографис на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която оказва мощна подкрепа за имунната система.Andrographis paniculata е древна билка, използвана от векове в Азия като традиционно средство за поддържане на имунното здраве и за облекчаване на респираторни заболявания.Тази билка пома..

Бърз преглед

Double Wood/AKG/Alpha Ketoglutaric Acid/АЛФА-КЕТАГЛУТАРОВА КИСЕЛИНА/180 капсули

(0)
92.53 лв.

Хранителната добавка АЛФА-КЕТАГЛУТАРОВА КИСЕЛИНА на американската компания Double Wood Supplements осигурява енергия и тонус през целия ден.Алфа-кетоглутаровата киселина (AKG) е органична киселина, която е важна за правилния метаболизъм на всички незаменими аминокиселини, както и за трансфера на клетъчна енергия в цикъла на Кребс. Освен като п..

Бърз преглед

Double Wood/ALPHA-GPC/Алфа-Глицерил Фосфорил Холин/60 капсули

(0)
61.00 лв.

Хранителната добавка АЛФА-ГЛИЦЕРИЛ ФОСФОРИЛ ХОЛИН на американската компания Double Wood Supplements подпомага когнитивната функция и нормалното функциониране на мозъка. Алфа-GPC, който е известен също като холин алфосцерат, е естествено съединение, което се получава от соевите зърна. Той е е естествен физиологичен прекурсор на невротрансми..

Бърз преглед

Double Wood/APIGENIN/АПИГЕНИН/120 капсули

(0)
77.83 лв.

APIGENIN/АПИГЕНИН на американската компания Double Wood Supplements подобрява цялостното състояние на организма и релаксира нервната система.Апигенинът е биофлавоноидно съединение и по-специално флавон. Общите флавони включват химичните съединения апигенин, лутеолин, мандаритин, хризин и 6-хидроксифлавон. Тези химични съединения присъстват в с..

Бърз преглед

Double Wood/ARTEMISIN/АРТЕМИЗИНИН/120 капсули

(0)
97.34 лв.

ARTEMISIN / АРТЕМИЗИНИН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка с противовъзпалителни свойства, която допринася за нормалното функциониране на имунната система.Артемизинин е химично съединение, което се извлича от традиционна китайска билка, наречена Artemisia annua или Сладък пелин. Родината на това растение е А..

Бърз преглед

Double Wood/Astaxanthin Astareal/12 mg/Астаксантин Astareal/60 софтгел капсули

(0)
94.56 лв.

Astaxanthin Astareal® / Астаксантин 12 mg, 60 софтгел капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Астаксантинът е мощен антиоксидант. Доказано е, че помага в борбата със стреса, поддър..

Бърз преглед

Double Wood/BACOPA EXTRACT/БАКОПА МОНИЕРИ ЕКСТРАКТ/450 mg/90 капсули

(0)
73.68 лв.

BACOPA EXTRACT / БАКОПА МОНИЕРИ ЕКСТРАКТ на американската компания Double Wood Supplements е адаптогенна билка с мощни антиоксидантни свойства, която подпомага поддържането на добро когнитивно здраве.Бакопа мониери, наричана още брахми, е основно растение в традиционната аюрведична медицина. Расте във влажна, тропическа среда и се използва от ..

Бърз преглед

Double Wood/BacopaMind/Bacopa Monnieri Extract/Бакопа Мониери екстракт/210 капсули

(0)
150.26 лв.

BacopaMind™ Bacopa Monnieri Extract / Бакопа Мониери екстракт, 210 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Хранителната добавка BacopaMind™ Bacopa Monnieri Extract на Double Wood д..

Временно изчерпан
Бърз преглед

Double Wood/Benfotiamine/Бенфотиамин/120 капсули

(0)
73.28 лв.

Benfotiamine / Бенфотиамин e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Бенфотиаминът е мастноразтворима форма на витамин B1 (тиамин), която може да модулира метаболизма на глюкозата и да насър..

Временно изчерпан
Бърз преглед

Double Wood/Berberine/Берберин/60 капсули

(0)
63.28 лв.

Berberine / Берберин 500 mg e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Берберинът се използва като хранителна добавка за насърчаване на здравословните нива на холестерол и понижаване на нивата..

Показани 1 от 15 | 76 (6 Страници)