DOVE / ДАВ БАЛСАМ OXYGEN MOISTURE 250 МЛ

DOVE / ДАВ БАЛСАМ OXYGEN MOISTURE 250 МЛ

7.49 лв. 8.39 лв. -11%
Производител:
Код на продукта: 71399
Наличност: В наличност
Прегледан 496 пъти

Описание на продукта

DOVE / ДАВ БАЛСАМ OXYGEN MOISTURE 250 МЛ


Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Conditioner e балсам за тънка коса без обем, който хидратира и улеснява разресването. Технологията, която е използвана при него, е от изцяло ново поколение при козметиката за хидратация на косата. В състава на балсама е вложен глицерин, който спомага за подхранването и овлажняването на косъма, като същевременно с това деликатно приглажда косата, без да я утежнява излишно. Специалните леки съставки се синтезират с кислород, осигурявайки на косата повече обем, без да оставят мазни следи. Дав Адванс Хеър Оксиджън Балсам за тънка коса без обем придава еластичност и жизненост на косата. При употребата на балсама тя е хидратирана, с естествен обем и изпълнена с енергия. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Марката Dove предлага на пазара качествени продукти за грижа за тялото и косата, осигуряващи перфектно подхранване и хидратация. Първият продукт Dove се появява още през далечната 1957 година. Продуктовата гама на Dove днес се продава в повече от 75 страни по света. Мисията на Дав е не само да предлага качествени продукти за перфектна грижа за тялото и косата, но също така и да помага на всички жени да осъзнаят потенциала на красотата си. 

Юниливър е международно известна копмпания, произвеждаща широка гама продукти. Сред по-известните марки на корпорацията в Европа и Северна Америка са: Lipton, Rexona, Dove, Omo, Knorr, Domestos, Cif, Rama, Becel Flora и Algida.

Производител: Unilеver, www.dove.com