DOVE / ДАВ - КОМПЛЕКТ ЕКСТРА ФРЕШ ДУШ ГЕЛ САПУН И ДЕЗОДОРАНТ

DOVE / ДАВ - КОМПЛЕКТ ЕКСТРА ФРЕШ ДУШ ГЕЛ САПУН И ДЕЗОДОРАНТ

14.19 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 91790
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 417 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

DOVE / ДАВ - КОМПЛЕКТ ЕКСТРА ФРЕШ ДУШ ГЕЛ САПУН И ДЕЗОДОРАНТ


Комплектът съдържа:
 
1 брой от продукта Dove Men+ Care Extra Fresh Душ гел за лице и тяло за мъже х250 мл.

1 брой от продукта Dove Men+ Care Extra Ftresh Дезодорант против изпотяване за мъже х150 мл

 1 брой от продукта Dove Men Care Extra Fresh Крем-сапун за лице и тяло за мъже х90 грама

 1 брой Несесер

Dove Men+ Care Extra Fresh е мъжки душ гел за лице и тяло, който хидратира, подхранва и нежно почиства кожата на лицето и тялото, като същевременно я овлажнява и дарява с мекота и свежест. Душ гелът на Дав Men+ Care Extra Fresh, осигурява на кожата хидратацията, от която тя се нуждае, предпазвайки я от изсушаване. Има лека и приятна гелообразна текстура, която образува богата пяна, и нежно почиства и освежава кожата. Приятният му аромат, оставя усещане за чистота и свежест през целия ден, а кожата е хидратирана, гладка, и дълбоко освежена. Продуктът е подходящ за всекидневна употреба.


Dove Men+ Care Extra Ftresh  е дезодорант за мъже, осигуряващ 48 часова защита против изпотяване и неприятни миризми. Дезодорантът на Дав Men+ Care Extra Ftresh, има лека консистенция, която деликатно попива в кожата. Съдържа 1/4 хидратантен крем, и формула с овлажняваща технология, които се грижат за кожата на подмишниците, като я подхранват, хидратират и предпазват от раздразнения. Дезодорантът има аромат, който осигурява свежест на тялото, през целия ден. Продуктът е подходящ за всекидневна употреба.


Dove Men Care Extra Fresh е крем-сапун за мъже, който деликатно почиства кожата на лицето и тялото, като същевременно я подхранва и я дарява с мекота и свежест. Сапунът на Дав Men Care Extra Fresh, е специално създаден за мъже. Съдържащият се в него 1/4 хидратантен крем, се грижи за кожата на лицето и тялото, като я подхранва, хидратира и овлажнява в дълбочина. Има лека и приятна текстура, която образува богата пяна, и нежно почиства кожата, без да я изсушава. Уникалният му аромат, дарява усещане за чистота и свежест през целия ден. Подходящ е за всекидневна употреба.

 

Внимание:


Продуктът е само за външна употреба.
Да няма пряк контакт с очите.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Пазете далеч от деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност.