DOVE / ДАВ ADVANCED РОЛОН КОКОС 50МЛ

DOVE / ДАВ ADVANCED РОЛОН КОКОС 50МЛ

7.13 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 93013
Наличност: В наличност
Прегледан 472 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

DOVE / ДАВ ADVANCED РОЛОН КОКОС 50МЛ

Dove Nourishing Secrets Deo Roll On e рол-он против изпотяване, създаден специално за жени, който осигурява защита от неприятни миризми до 48 часа. Дав Сикретс Рол-он против изпотяване за жени с аромат на кокос и жасмин съдържа 1/4 хидратантен крем и формула с овлажняваща технология, които се грижат за кожата на подмишниците, като я подхранват, хидратират и предпазват от раздразнения и същевременно осигуряват сигурна и дълготрайна защита от изпотяване до 48 часа. Рол-онът не оставя следи и е с прекрасен ненатрапчив аромат. Подходящ за ежедневна употреба. Не съдържа алкохол и парабени. Дерматологично тестван продукт. 

Серията дезодоранти Dove съдържа страхотни продукти, които не просто предлагат защита от потта, а също така се грижат за вашата кожа. Иновативните формули на продуктите от серията съчетават усъвършенстваната технология с ¼ овлажняващ крем със силни съставки срещу изпотяване, които хидратират и предпазват кожата, като намаляват риска от дразнене и оставят кожата с усещане за комфорт.

Марката Dove предлага на пазара качествени продукти за грижа за тялото и косата, осигуряващи перфектно подхранване и хидратация. Първият продукт Dove се появява още през далечната 1957 година. Продуктовата гама на Dove днес се продава в повече от 75 страни по света. Мисията на Дав е не само да предлага качествени продукти за перфектна грижа за тялото и косата, но също така и да помага на всички жени да осъзнаят потенциала на красотата си. 

Юниливър е международно известна копмпания, произвеждаща широка гама продукти.

Производител: Uniliver