DOVE DEO / ДАВ ДЕО - ДЕЗОДОРАНТ 0% АЛУМИНИЕВИ СОЛИ - ОРИГИНАЛ 150 МЛ

DOVE DEO / ДАВ ДЕО - ДЕЗОДОРАНТ 0% АЛУМИНИЕВИ СОЛИ - ОРИГИНАЛ 150 МЛ

5.99 лв. 6.79 лв. -12%
Производител:
Код на продукта: 78936
Наличност: В наличност
Прегледан 945 пъти

Описание на продукта

DOVE DEO / ДАВ ДЕО - ДЕЗОДОРАНТ 0% АЛУМИНИЕВИ СОЛИ - ОРИГИНАЛ 150 МЛ


Dove Original 0% Aluminium Salts Deo Spray е дезодорант против изпотяване, създаден специално за жени, който осигурява защита от неприятни миризми до 48 часа. Дав Ориджинъл Дезодорант против изпотяване за жени без алуминиеви соли съдържа 1/4 хидратантен крем и формула с овлажняваща технология, които се грижат за кожата на подмишниците, като я подхранват, хидратират и предпазват от раздразнения и същевременно осигуряват сигурна и дълготрайна защита от изпотяване до 48 часа. Дезодорантът не оставя следи и е с прекрасен ненатрапчив аромат. Подходящ за ежедневна употреба. Не съдържа алкохол, алуминиеви соли и парабени. Дерматологично тестван продукт. 

Серията дезодоранти Dove съдържа страхотни продукти, които не просто предлагат защита от потта, а също така се грижат за вашата кожа. Иновативните формули на продуктите от серията съчетават усъвършенстваната технология с ¼ овлажняващ крем със силни съставки срещу изпотяване, които хидратират и предпазват кожата, като намаляват риска от дразнене и оставят кожата с усещане за комфорт.

Марката Dove предлага на пазара качествени продукти за грижа за тялото и косата, осигуряващи перфектно подхранване и хидратация. Първият продукт Dove се появява още през далечната 1957 година. Продуктовата гама на Dove днес се продава в повече от 75 страни по света. Мисията на Дав е не само да предлага качествени продукти за перфектна грижа за тялото и косата, но също така и да помага на всички жени да осъзнаят потенциала на красотата си. 

Юниливър е международно известна копмпания, произвеждаща широка гама продукти. Сред по-известните марки на корпорацията в Европа и Северна Америка са: Lipton, Rexona, Dove, Omo, Knorr, Domestos, Cif, Rama, Becel Flora и Algida.

Производител: Uniliver, www.dove.com