EUCERIN / ЕУСЕРИН ДУШ ГЕЛ PH5 400МЛ

EUCERIN / ЕУСЕРИН ДУШ ГЕЛ PH5 400МЛ

31.95 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 82965
Наличност: В наличност
Прегледан 1859 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

EUCERIN / ЕУСЕРИН ДУШ ГЕЛ PH5 400МЛ


Eucerin pH5 Soft Shower Gel е измиващ душ-гел, специално формулиран с изключително нежно повърхностно активни вещества за ежедневна употреба при нормална към суха чувствителна кожа. Подхощ за употреба дори от кожа склонна към алергии. Също така е подходящ за бебета и деца. Почиства нежно, но ефективно, а уникалната Eucerin pH Balance System осигурява оптимално рН ниво за защита на естествените механизми на кожата, запазване на нейната устойчивост и предпазване от изсушаване. Еуцерин (Юсерин) pH5 Нежен Измиващ душ-гел прави кожата по-гладка и мека. Има приятен деликатен аромат и лека пенлива текстура, богата на естествени масла за интензивен ефект. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен. 

Серията pH5 e първата продуктова линия на Eucerin, която е подходяща за използване върху всички области на тялото и е особено подходяща за употреба при чувствителна кожа. Чрез продуктовата серия ph5 Eucerin предлага холистичен подход за медицинска грижа и защита на кожата. Продуктите от серията поддържат хидратацията и предпазват от раздразнения, а уникалните съставки с pH5 регенерират ензимната активност, подобряват естествения защитен слой и балансират овлажняването на кожата. Специално разработена за чувствителна кожа, днес серията pH5 на Юсерин все още се препоръчва от лекари по света за редица кожни проблеми поради своята доказана поносимост и защитни свойства.

В наши дни Euсerin (Еуцерин/Юсерин) е една от водещите марки в медицинската козметика, синоним на революционни иновации във формулите за грижа за кожата. Компанията предлага широк асортимент от високоефективни дермокозметични продукти, които са базирани на научни изследвания и имат доказана ефикастност и поносимост, като по тази начин предоставят надеждни решения за различните състояния и проблеми на кожата. Продуктите на марката Euсerin удовлетворяват различните нужди на кожата на базата на последните дерматологични стандарти и се препоръчват от дерматолози и фармацевти по целия свят, които им се доверяват ежедневно. 

Производител: Beiersdorf AG, D-20245 Hamburg, Germany, Made in Poland, www.eucerin.com