EUCERIN / ЕУСЕРИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ АКТИНИК КОНТРОЛ SPF100 80МЛ 83585

EUCERIN / ЕУСЕРИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ АКТИНИК КОНТРОЛ SPF100 80МЛ 83585

50.99 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 87399
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 973 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

EUCERIN / ЕУСЕРИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ АКТИНИК КОНТРОЛ SPF100 80МЛ 83585

Eucerin Actinic Control MD SPF 100 е медицинско изделие с висок SPF (слънцезащитен фактор), специално за профилактика на актинична кератоза и немеланомен рак на кожата или като допълнително лечение на актинична кератоза.

Актиничната кератоза е предраково кожно заболяване в нарастване, заедно с немеланомния кожен рак, в който може да се развие

SPF 100 предпазва кожата от вредните UVB лъчи, което означава, че кожата натрупва по-малко увреждане на клетките. Продуктът включва и много висока защита от UVA, за да предложи защита в целия UV спектър.

Леката течна апликация го прави подходящ за ежедневна употреба и повторно нанасяне за слънчеви дни на открито или при енергични дейности. Независимо дали искате да предотвратите актиничната кератоза или да я използвате като допълнително лечение за състоянието, можете да бъдете сигурни, че сте добре защитени от слънцето, свободни да се наслаждавате на ежедневните си дейности.

  •  
  • Устойчив на вода и пот
  • Без парфюми
  • Лека текстура

 

Начин на употреба:

Използвайте само върху чиста и ненаранена кожа. Нанасяйте всяка сутрин върху засегнатите участъци, в достатъчно количество. В случай на директно слънчево излагане, нанасяйте повторно на всеки 2 часа, особено след плуване, изпотяване или подсушаване с хавлиени кърпи, за поддържане на оптимална защита. Използването на по-малко количество води до значително намаляване на нивото на защита. Не стойте твърде дълго на слънце, дори когато използвате слънцезащитен продукт. Дългото излагане на слънце крие сериозен риск за Вашето здраве. Носете защитно облекло и използвайте ефективен слънцезащитен продукт върху незащитените зони.