FERR AID / IRON COMPLEX 60 КАПСУЛИ, 60 ДОЗИ

FERR AID / IRON COMPLEX 60 КАПСУЛИ, 60 ДОЗИ

18.95 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000128
Наличност: В наличност
Прегледан 1560 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

FERR AID / IRON COMPLEX 60 КАПСУЛИ, 60 ДОЗИ

OstroVit Ferr Aid / Iron Complex е хранителна добавка, която съдържа: желязо, витамин С, витамин В6, фолиева киселина и витамин В12.

Желязото помага за правилното производство на червени кръвни клетки и хемоглобин, както и за поддържане на когнитивните функции. Допринася в грижата за енергийния метаболизъм и за правилния транспорт на кислород в тялото. В допълнение подкрепя функционирането на имунната система. Спомага за намаляване на чувството на умора и изтощение. Играе важна роля в процеса на клетъчно делене.

Фолиева киселина е от съществено значение за синтеза на рибонуклеинова и дезоксирибонуклеинова киселини. От тук следва и важността и за клетъчното делене и растежа на тъканите, реакциите на метилиране, и метаболизма на аминокиселините. Освен това играе основна роля в превенцията на вродени дефекти на плода. Недостигът на фолиева киселина или витамин В12 води до мегалобластна анемия.

Витамин В6 - спомага за поддържането на правилния метаболизъм на хомоцистеина и правилния синтез на цистеин. Допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и за функционирането на нервната система. Освен това поддържа правилните психологически функции, производството на червени кръвни клетки и функционирането на имунната система. Спомага за намаляване на чувството на умора и за регулиране на хормоналната активност.

Витамин В12 се грижи за енергийния метаболизъм, функционирането на нервната система, метаболизма на хомоцистеина, поддържане на психологическите функции и производството на червени кръвни клетки. Освен това помага за правилното функциониране на имунната система, допринася за намаляване на чувството за умора и изтощение. Играе роля в процеса на клетъчно делене.

Витамин С се счита за един от основните антиоксиданти в човешкия организъм. Отговорен е за за правилното функциониране на съединителната тъкан и костите. Освен това повишава абсорбацията на желязо и има защитен ефект върху клетките, спрямо оксидативен стрес. Забавя процесите на стареене и се бори срещу свободните радикали в организма.


Ползите от OstroVit Ferr Aid / Iron Complex биват:

• Влияя върху правилното производство на червени кръвни клетки и хемоглобина;
• Помага за поддържане на правилния енергиен метаболизъм;
• Допринася за намаляване на умората;
• Играе важна роля в процеса на клетъчно делене;
• Има антиоксидантни свойства;
• Укрепва имунната система;
• Отлично качество;
• Предпазна опаковка от тъмно стъкло;


Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 1 капсула от OstroVit Ferr Aid / Iron Complex веднъж дневно, след хранене с вода.