Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсули

Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсули

17.10 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000020
Наличност: В наличност
Прегледан 2188 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсули


Хранителна добавка, съдържаща естествени биофлавоноиди

Капсули с екстракт от лайка и зелен чай, инулин и витамини

 

1 капсула съдържа:

200 mg    Екстракт от лайка и зелен чай с естествени биофлавоноиди

200 mg    Инулин

  55 mg    Витамин С

 110 µg    Фолиева киселина

 1,3 mg    Витамин B6

  2,0 µg    Витамин B12

 

Препоръка за консумация: По 1-2 капсули дневно с малко течност.

 

Забележка: Флаво-Натин® е без глутен, без фруктоза, лактоза, дрожди, както и без изкуствени аромати и консерванти. 

Флаво-Натин® е веган.   

Опаковки: Флаво-Натин® се предлага в опаковка от 30 капсули.

В продължение на векове чаят е ценен заради вкуса и ценните си компоненти. Полезните  съставки на чая включват така наречените вторични растителни вещества, известни още като биофлавоноиди. Диетолозите са установили, че фитохимикалите, които включват веществата апигенин и епигаллокатехин галат (катехин), са от голямо значение за нашето здраве.

Вторичните растителни вещества от чай от лайка (апигенин) и зелен чай (катехин) са известни още като растителни антиоксиданти, тъй като са способни да прихващат „свободните радикали“ и по този начин да предпазват тялото ни от вредното влияние на околната среда в червата.

Инулинът се намира естествено в различни растения. Инулинът има пребиотичен ефект, тъй като спомага за подобряване на здравословната чревна флора и по този начин укрепва здравето.

Укрепващите здравето ефекти на флавоноидите и инулина се засилват от витамин С, важен витамин, който тялото ни не може да синтезира. Витамин С помага за предпазване на клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалната функция на имунната система. Витамините от група В - фолиева киселина, витамин В6 и В12 допринасят за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и по този начин подпомагат ролята на биофлавоноидите и витамин С за укрепване на здравето.

Този разумен състав на Флаво-Натин® от флавоноиди, инулин и витамин С, както и трите витамина от група В, дават ценно допълнение към настоящата ни диета.

 

Внимание: Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура( 15°С- 25°С) на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.