GLUCOSAMINE + MSM + CHONDROITIN 90 ТАБЛЕТКИ, 45 ДОЗИ

GLUCOSAMINE + MSM + CHONDROITIN 90 ТАБЛЕТКИ, 45 ДОЗИ

25.95 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000134
Наличност: В наличност
Прегледан 1599 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

GLUCOSAMINE + MSM + CHONDROITIN 90 ТАБЛЕТКИ, 45 ДОЗИ


Glucosamine + MSM + Chondroitin е хранителна добавка, съдържаща три добре известни ефективни съставки, които подобряват здравето на ставите и предотвратяват тяхната болка.

Глюкозамин е вещество, което изгражда важни тъкани, намиращи се в ставния хрущял. По време на повишена физическа активност, повишено натоварване, наднорменото тегло и напредването на възрастта, човешкия организъм произвежда по-малко глюкозамин, отколкото е необходимо. Липсата на това вещество води до по-слаби стави и по-бавно заздравяване. Допълнителния прием на глюкозамин ще спомогне за образуването на хрущяла и ще подобри здравето на ставите.

MSM или метилсулфонилметанът е органичнa форма на сяра. Подобно на глюкозамин, MSM често се препоръчва при проблеми със ставите. Освен това сярата участва и във синтеза на колаген и кератин. Тези вещества са необходими за поддържането на косата, кожата и ноктите.

Хондроитин е химично съединение, принадлежащо към мукополизахариди. Състои се от глюкуронова киселина и N-ацетилгалактозамин. Това вещество се произвежда от човешкия организъм, съдържащо се в ставният хрущял. Най-ефективният хондроитин е под формата на сулфат. Тази връзка е много важна, защото премахва усещането за триене между ставите. Също така хондроитинът подпомага производството на синовиална течност, която е отговорна за правилното функциониране и смазване на ставите.

Една доза (2 таблетки) съдържа:

  • 1000 мг глюкозамин сулфат
  • 600 мг МСМ
  • 400 мг хондроитин сулфат

Качества и предимства на Glucosamine + MSM + Chondroitin

  • Съдържа три вида активни съставки
  • Спомага за укрепване и възстановяване на ставите, сухожилията и хрущялите
  • Защитава ставите от травми
  • Предотвратява възпаленията
  • Спомага за поддържането на косата, ноктите и кожата

Кога и как се приема Glucosamine + MSM + Chondroitin?

Приемайте една доза (2 таблетки) дневно.