GS TOOTH MOUSSE / ТУТ МУС ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПЪПЕШ 35МЛ

GS TOOTH MOUSSE / ТУТ МУС ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПЪПЕШ 35МЛ

33.91 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 78537
Наличност: В наличност
Прегледан 773 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

GS TOOTH MOUSSE / ТУТ МУС ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПЪПЕШ 35МЛ

Тут мус е дентален крем, който заздравява и "подмладява" зъбите. Той свързва калция и фосфата с повърхността на емайла, плаката и околните меки тъкани. Също така съдържаRECALDENT (CPP-ACP)- специален млечен протеин, който замества изгубените минерали в зъбите, прави ги по-силни и ги предпазва от кариеси и ерозия. Тази технология има уникалната способност да доставя био-налични калций и фосфат, когато слюнката съдържа по-голямо количество киселини, заради нормалния храносмилателен процес. Реминерализиращият крем Тут Мус е от съществено значение за всеки дом и зъболекарски кабинет. Предлага се с 5 вкусни аромата: пъпеш, мента, ягода, ванилия, тути-фрути.
Зъбният крем сRECALDENT (CPP-ACP)има доказан клиничен успех при пациенти с повишен риск от кариес и кариозни лезии (свързани с появата на бели петна по зъбния емайл), дължащи се на ортодонтски апарати, избелващи продукти, консумация на високо енергийни напитки и медицински терапии, водещи до нисък слюнчен поток или ксеростомия.
Казеиновите фосфопептиди (CPP) са естествено срещащи се молекули, които са способни да свързват калциеви и фосфатни йони и да стабилизират аморфния калциев фосфат (ACP). Калцият и фосфатът вRECALDENTпомагат за укрепване на зъбния емайл, намаляват чувствителността на зъбите и киселинността на плаката.
Не съдържа флуорид и захар.
Подходящ за чувствителни зъби.

Състав:Pure Water, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosphoric acid, Flavoring, Zinc oxide, Sodium saccharin, Ethyl p-hydroxybenzoate, Magnesium oxide, Guar gum, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.

Начин на употреба:
Зъбният мус не е паста за зъби, а реминерализиращ крем, който може да се използва няколко пъти дневно. Той укрепва емайла и предпазва от развитие на кариес. Освобождава жизненоважни минерали в устата, когато и където е необходимо.
Преди употреба задължително се консултирайте с Вашия зъболекар!

Внимание!
Реминерализиращият крем Тут Мус не е подходящ за:

  • пациенти с установена алергия или подозрения за алергия към млечни протеини;
  • хора, свръхчувствителни или алергични към бензоатови добавки.
Вкус:пъпеш.

Опаковка:35 мл.

Производител:GC Corporation, Япония.