HIPP БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША С ЯБЪЛКИ И БАНАНИ 190 ГР., 4803

HIPP БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША С ЯБЪЛКИ И БАНАНИ 190 ГР., 4803

3.22 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 39383
Наличност: В наличност
Прегледан 482 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ХИП/HIPP БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША С ЯБЪЛКИ И БАНАНИ 190 ГР., 4803

Hipp Био пълнозърнеста каша с ябълки и банани е органично бебешко пюре, предназначено за бебета от 6 месечна възраст. То е с фина консистенция, подходящо както за закуска, така и за десерт. Плодовете са основна част от бебешкото меню, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Те допринасят за поддържане на нормалната чревна флора, неутрализират токсичните вещества, от значение са за ранната профилактика на редица заболявания. Пълнозърнестата каша с ябълки и банани е направена от 100% органични продукти, без добавени аромати, консерванти, оцветители, сгъстители и захари.

Внимание:Съхранявайте на сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник до 48 часа.Може да бъде замразявано. Не използвайте след изтичане на крайния срок.

Състав:плодове* 80% (ябълки* 30%, сок от ябълки от концентрат, банани 25%), вода, зърнени култури 5% (пълнозърнести люспи*, пълнозърнени овесени люспички). Витамин C. *От био производство

Начин на употреба: Подгряване не е необходимо. С добре затворена капачка да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 3 дни.

Опаковка:190 гр.