HIPP МАМА БИО ЧАЙ ЗА КЪРМАЧКИ Х 20 2345

HIPP МАМА БИО ЧАЙ ЗА КЪРМАЧКИ Х 20 2345

6.55 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 29163
Наличност: В наличност
Прегледан 617 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ХИП/HIPP МАМА БИО ЧАЙ ЗА КЪРМАЧКИ Х 20 2345

HiPP Mama био чай за кърмачки представлява смес от подбрани билки със свеж лимонов вкус и е предназначен да задоволи конкретните изисквания на женския организъм в края на бременността и кърменето. Съставът му се състои от специално селектирани билки, които стимулират лактацията. HiPP Mama био чай за кърмачки не съдържа оцветители, консерванти и синтетични аромати. Хип Мама чай за кърмачки може да се използва към края на бременността и през целия период на кърмене.

Състав:> био Анасон, био копър, био кимион, био лимонов храст, био маточина. Съставките са с естествено съдържание на захар. Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

Внимание:Без допълнителни аромати, строго контролиран за замърсители. Без добавена захар (съдържа естественa захар). Без оцветители, глутен и добавен млечен продукт.

Начин на употреба: > В чаша се поставя торбичка чай, която се залива с 200 мл вряла вода и се оставя да престои от 3 до 5 минути. Препоръчва се по време на кърменето приемането на 3-4 чаши разпределни през целия ден. Готовата напитка може да се употребява топла или студена.