KLORANE ШАМПОАН ЛАЙКА 200 МЛ

KLORANE ШАМПОАН ЛАЙКА 200 МЛ

17.85 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 38206
Наличност: В наличност
Прегледан 1133 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

КЛОРАН/KLORANE ШАМПОАН ЛАЙКА 200 МЛ

За руси и светлокестеняви коси

Предназначение:

Съчетанието на изключително нежна, емулгираща почистваща база и екстракт от лайка придава на косата златисти отблясъци, благодарение на апигенина - вещество, което обвива косменото стъбло, без да прониква под повърхността му и по този начин подсилва интензитета на русите и златистите тонове в цвета на косата.

Включен в мека пенеща се основа, екстрактът от лайка Клоран дава на шампоана изсветляващия му ефект: апигенинът, който съдържа се фиксира върху косъма, като покрива люспите му, без да прониква в дълбочина и постепенно придава златисти отблясъци.
Описание на начина на употреба


Описание на ефикасността

Формула без съдържание на изкуствени оцветители и химически пигменти, шампоанът с екстракт от лайка на Klorane възвръща блясъка на златисто - русите и светлокестеняви коси.

Начин на употреба:

Само едно нанасяне е достатъчно. Оставете да подейства няколко минути. Изплакнете обилно. Този нежен шампоан е подходящ както за майките, така и за децата. Използвайте толкова често, колкото се налага. Без никакви синтетични оцветители или обезцветители, той ободрява естествено косата и й придава блясък и енергия.

Състав:

♦ Вода,

♦ Натриев лаурет сулфат,

♦ Екстракт от лайка,

♦ ПЕГ - 7 глицерил кокоат

♦ Кокомид мипа

♦ Лаурил бетаин,

♦ Лимонова киселина,

♦ Динатриева ЕДТА

♦ Ароматизатор и др.

Производител: Франция