LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 0-2 ГОДИНИ 55МЛ

LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 0-2 ГОДИНИ 55МЛ

6.55 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 89198
Наличност: В наличност
Прегледан 651 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 0-2 ГОДИНИ 55МЛ


Lacalut Baby Caries and Sugar Acid Protection 0-2 years Toothpaste e детска паста за зъби, разработена специално за бебета на възраст между 0 и 2 години. Осигурява деликатно почистване на чувствителните детски зъбки от най-ранна възраст. Лакалут Бейби Детска паста за зъби против кариес 0-2 г укрепва зъбния емайл и насърчава реминерализацията на млечните зъбки, като се грижи те да са защитени от появата на кариес. Почиства внимателно, като същевременно предпазва нежните венци от раздразнение. Формулата на пастата е обогатена с калций и съдържа количество флуорид, съобразено възрастта на детето спрямо стандартите на Немската Асоциация по дентална, орална и лицево-челюстна хирургия. Има приятен вкус на малина и банан. Без изкуствени оцветители. Без добавена захар. 

Lacalut е бранд, който се основава на качество и традиции, защото е една от най-старите немски марки за орална хигиена и здраве. Със своята над 80-годишна история тя помага на потребителите да се радват на здрави, бели и бляскави усмивки. Всеки един продукт от серията се създава с желание, иновация и професионализъм.

Naturprodukt е българо-немска компания, която повече от 25 години предлага портфолио с над 160 продукта, сред които хранителни добавки, дерматологична козметика, медицински и лекарствени продукти на натурална основа – клинично и дерматологично тествани, с доказани резултати. Naturprodukt представя и дистрибутира продуктите на редица известни производители сред тях е и Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Dr. Theiss Naturwaren GmbH представлява немска марка, създаваща висококачествени козметични продукти за хигиена и грижа за здравето и красотата. Сред най-популярните и доказани марки на фирмата са Lacalut, Proff, Dr. Theiss, Milinda и други. Компанията създава и произвежда своето портфолио с мисъл за човека, обществото и природата, защото осъзнава своята социална отговорност.

Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.