LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 2-6 ГОДИНИ 55МЛ

LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 2-6 ГОДИНИ 55МЛ

6.19 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 89199
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 553 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 2-6 ГОДИНИ 55МЛ

Lacalut Kids Caries and Sugar Acid Protection 2-6 years Toothpaste e детска паста за зъби, разработена специално за деца на възраст между 2 и 6 години. Осигурява грижа срещу плаката за чувствителните детски зъбки чрез специална 2-фазна технология. Оранжевата фаза осигурява ефективна защита срещу кариес и захарни киселини за млечните зъби и първите постоянни зъби, а бялата фаза укрепва емайла и защитава венците. Лакалут Кидс Детска паста за зъби против кариес 2-6 г почиства внимателно, като същевременно предпазва нежните венци от раздразнение. Формулата на пастата е обогатена с калций, витамини А+Е и съдържа количество флуорид, съобразено възрастта на детето спрямо стандартите на Немската Асоциация по дентална, орална и лицево-челюстна хирургия. Има приятен вкус на мента. Без добавена захар. 

Lacalut е бранд, който се основава на качество и традиции, защото е една от най-старите немски марки за орална хигиена и здраве. Със своята над 80-годишна история тя помага на потребителите да се радват на здрави, бели и бляскави усмивки. Всеки един продукт от серията се създава с желание, иновация и професионализъм.

Naturprodukt е българо-немска компания, която повече от 25 години предлага портфолио с над 160 продукта, сред които хранителни добавки, дерматологична козметика, медицински и лекарствени продукти на натурална основа – клинично и дерматологично тествани, с доказани резултати. Naturprodukt представя и дистрибутира продуктите на редица известни производители сред тях е и Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Dr. Theiss Naturwaren GmbH представлява немска марка, създаваща висококачествени козметични продукти за хигиена и грижа за здравето и красотата. Сред най-популярните и доказани марки на фирмата са Lacalut, Proff, Dr. Theiss, Milinda и други. Компанията създава и произвежда своето портфолио с мисъл за човека, обществото и природата, защото осъзнава своята социална отговорност.

Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.