LACTANA BIO / ЛАКТАНА БИО БЕЗМЛЕЧНА КАША С ЦАРЕВИЦА И МОРКОВ 4 МЕСЕЦА 175 Г

LACTANA BIO / ЛАКТАНА БИО БЕЗМЛЕЧНА КАША С ЦАРЕВИЦА И МОРКОВ 4 МЕСЕЦА 175 Г

5.50 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 78019
Наличност: В наличност
Прегледан 435 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

LACTANA BIO / ЛАКТАНА БИО БЕЗМЛЕЧНА КАША С ЦАРЕВИЦА И МОРКОВ 4 МЕСЕЦА 175 Г


Topfer Безмлечна зеленчукова био каша с царевица и морков е питателна и засищаща храна, предназначена за деца над 4 месечна възраст, специално създадена със съставки от биологично земеделие. Тя съдържа царевично брашно и морковени частици, които осигуряват ценни и важни за детския организъм хранителни вещества.

Кашата е изключително вкусна и лесно смилаема, тя е идеална в процеса на захранване с твърди храни и може да бъде постепенно допълвана с тиква, броколи, тиквички или други зеленчуци. Произведена със суровини от био земеделие Топфер Безмлечна зеленчукова био каша с царевица и морков е без добавени оцветители, консерванти и изкуствени аромати и е идеална за разнообразяване на детското меню.

Състав: Царевично брашно*, 6% Морковени частици (Моркови*, Оризово брашно*), витамин В1.

*от биологичен произход.

Майчината кърма е най-полезната и незаменима храна за Вашето бебе! Съставките са с естествено съдържание на захар. Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий. Без добавени аромати. Без консерванти и оцветители. Моля спазвайте внимателно инструкциите за приготвяне и дозировка. Винаги давайте кашата с лъжица. Съхранявайте на стайна температура (максимум 25 градуса). Отворената опаковка трябва да се употреби в рамките на 2-3 седмици. Моля не загрявайте в микровълнова фурна (опасност от изгаряне). Още с появата на първото зъбче, осигурете регулярна хигиена на зъбките на вашето бебе. Винаги давайте кашата с лъжица.