LOREAL

Табличен изглед:
-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР BIO ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 50МЛ

(0)
20.14 лв. 23.69 лв.

GARNIER BIO ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 50МЛGarnier Bio Argan Nourishing Moisturizer представлява хидратиращ крем за лице, специално предназначен за суха и чувствителна кожа, който осигурява овлажняване и подхранване на кожата. Формулата на крема съдържа арганово масло, отглеждано в Мароко и извлечено чрез парна дестилация, широко известно със сво..

-25%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР PURE ACTIVE МИЦЕЛАРНА ВОДА 400МЛ

(0)
6.14 лв. 8.19 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР PURE ACTIVE МИЦЕЛАРНА ВОДА 400МЛPURE ACTIVE МИЦЕЛАРНА ВОДА Мицеларна вода за почистване с едно движение - премахва замърсяванията и грима от лицето, очите и устните, без триене и без нужда от отмиване. Формулата с мицели нежно отстранява замърсяванията, грима и излишния себум. Подходяща за: чувствителна комбинирана до мазна кожа..

-25%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОТАНИК ТЕРАПИ БАЛСАМ ЗА КОСА МЕД И ПРОПОЛИС 200 МЛ

(0)
5.24 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОТАНИК ТЕРАПИ БАЛСАМ ЗА КОСА МЕД И ПРОПОЛИС 200 МЛGarnier Botanic Therapy Honey & Propolis Reapiring Conditioner е балсам за увредена коса с цъфтящи краища, който възстановява косъм в дълбочина и го подхранва от корена до върха. Добавеният в състава мед, известен със своите регенериращи и подхранващи свойства действа като еле..

-25%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОТАНИК ТЕРАПИ БАЛСАМ ЗА КОСА РИЦИНОВО И БАДЕМОВО МАСЛО 200 МЛ

(0)
5.24 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОТАНИК ТЕРАПИ БАЛСАМ ЗА КОСА РИЦИНОВО И БАДЕМОВО МАСЛО 200 МЛGarnier Botanic Therapy Ricin Oil & Almond Conditioner е балсам за слаба и фина, склонна към накъсване коса, предназначен за ежедневна употреба, който подхранва и подсилва косата от корена до върха и възвръща нейният блясък. Добевеното в състава масло то бадем ..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 2.10, СИНЬО ЧЕРЕН

(0)
6.64 лв.

ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 2.10, Синьо черенGarnier Color Naturals Creme 2.10 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен блясък..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 1.0

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 1.0Garnier Color Sensation 1.0 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е рзкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Проду..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 110

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 110  Боя за коса за интензивна грижа с естествен зехтин.Крем-боята за коса Гарниер Колор Нейчърълс, обогатена със зехтин прониква дълбоко в косъма. Истинска грижа! Вашият цвят е наситен и блестящ, а косата Ви е перфектно здрава и интензивно обгрижена. Белите коси са идеално покрити за дълго време.&nbs..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 3,0

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 3,0Garnier Color Sensation 3.0 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е рзкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Проду..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 4,15

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 4,15Garnier Color Sensation 4.15 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е разкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Пр..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 4,60

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 4,60Garnier Color Sensation 4.60 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е разкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Продукт..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 4.0

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 4.0Garnier Color Sensation 4.0 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е рзкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Проду..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 5,0

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 5,0Garnier Color Sensation 5.0 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е разкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Прод..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 6,0

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 6,0Garnier Color Sensation 6.0 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е разкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Прод..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 7

(0)
5.77 лв. 6.79 лв.

ГАРНИЕР/ GARNIER БОЯ COLOR SENSATION 7 Garnier Color Sensation 7.40 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е рзкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Продукта о..

-15%
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 8,0

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR SENSATION 8,0Garnier Color Sensation 8.0 представлява страхотна боя за коса с високо устойчиви пигменти за постигане на най-интензивни и дълготрайни нюанси. Боята за коса на Гарниер е разкошна разкрасяваща грижа, обогатена с екстракт от седеф, който дарява косата с копринена мекота при допир и огледален блясък. Продукта ..

Показани 1 от 15 | 331 (23 Страници)