L`OREAL DECORATIVE

Табличен изглед:
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 305

(0)
20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 305Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 312

(0)
20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 312Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST SCULPT СПИРАЛА ЗА ВЕЖДИ 02 BRUNETTE

(0)
6.99 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALBROW ARTIST SCULPT СПИРАЛА ЗА ВЕЖДИ 02 BRUNETTE Loreal Brown Artist Sculpt представлява спирала за вежди, която перфектно стилизира вашите вежди само в две стъпки. Специалната четка е със заострен връх, наподобяващ конусовиден апликатор, който оформя и оцветява веждите. Другата ѝ половина е с еднакви по големина власинки, помагащи ..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST SHAPER 02 BLONDE

(0)
7.99 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALBROW ARTIST SHAPER 02 BLONDE Нанесете къси линийки с отсечени движения, които да имитират косъмчета по веждите.Използвайте четката, като я движете нагоре и навън, за да се слее цвета с веждите ви и да придобият желаната форма...

Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ LIP INFAILLIBLE X3 507

(0)
23.49 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALLIP INFAILLIBLE X3 507 Дълготрайното течно червило Infalliblex3 от Лореал предоставя блестящ и равномерен цвят в продължение на 24 часа. Нанася се в две стъпки – първо се полага цвета, а след това - нежния гланц, който хидратира устните. Дълготрайността на "Infallible" се дължи на включения във формулата хиалуронов гел. Комбинацията..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ TRUE MATCH ФОН ДЬО ТЕН 4.D

(0)
25.99 лв.

LOREAL TRUE MATCH 4.D / ЛОРЕАЛС приятна текстура и нежна формула, фон дьо тенът на Лореал Париж се слива с кожата без да оставя видими следи и ефект на маска. Той се комбинира идеално с кожата, като автоматично се приспособява към нея, за да създаде добро покритие за дълго време. Не съдържа мазнини и не образува пъпки по лицето. Предлага се в удобн..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ

(0)
15.39 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна сле..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 3N BEIGE CRE

(0)
18.39 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALКОРЕКТОР 3N BEIGE CRE Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна след себе си..

Показани 1 от 15 | 192 (13 Страници)