L`OREAL DECORATIVE

Grid View:
-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 305

(0)
15.44 лв. 20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 305Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 312

(0)
15.44 лв. 20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 312Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST SHAPER 02 BLONDE

(0)
7.99 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALBROW ARTIST SHAPER 02 BLONDE Нанесете къси линийки с отсечени движения, които да имитират косъмчета по веждите.Използвайте четката, като я движете нагоре и навън, за да се слее цвета с веждите ви и да придобият желаната форма...

Quickview
-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ INFALLIBLE 24 MATTE 20

(0)
16.49 лв. 21.99 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALINFALLIBLE 24 MATTE 20 Новият фон дьо тен за лице на Лореал Париж, Infallible 24H Matte доставя на кожата перфектно матиращо покритие и премахва нежелания блясък в продължение на 24 часа. Течната емулсия се разстила мигновено върху кожата и се слива с нея, без да се напластява, матирайки дълготрайно. Лесен за прилагане, обогатен с о..

-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ TRUE MATCH ФОН ДЬО ТЕН 4.D

(0)
19.49 лв. 25.99 лв.

LOREAL TRUE MATCH 4.D / ЛОРЕАЛС приятна текстура и нежна формула, фон дьо тенът на Лореал Париж се слива с кожата без да оставя видими следи и ефект на маска. Той се комбинира идеално с кожата, като автоматично се приспособява към нея, за да създаде добро покритие за дълго време. Не съдържа мазнини и не образува пъпки по лицето. Предлага се в удобн..

-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ

(0)
11.54 лв. 15.39 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна сле..

-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 3N BEIGE CRE

(0)
11.54 лв. 15.39 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALКОРЕКТОР 3N BEIGE CRE Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна след себе си..

-25%
Quickview

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР BEIGE 4N

(0)
11.54 лв. 15.39 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALКОРЕКТОР BEIGE 4N Течният коректор за лице Лореал прикрива идеално несъвършенствата и перфектно се слива с кожата. Новата му формула овлажнява и придава на кожата свеж и сияен вид през целия ден. Тя е обогатена с кофеин, който има тонизиращи, регенериращи и хидратиращи свойства. Коректорът съхранява естествения вид на лицето, без д..

Showing 1 to 15 of 192 (13 Pages)