L`OREAL DECORATIVE

Табличен изглед:
-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 305

(0)
16.47 лв. 20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 305Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 312

(0)
16.47 лв. 20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 312Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 103 CHATAIN ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ

(0)
22.69 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 103 CHATAIN..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 106 EBONY ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ

(0)
22.69 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 106 EBONY ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ Описание: Помадата има кадифена текстура, която се разпространява лесно по веждите. Тънката четка улеснява рисуването на естествени линии. По този начин можете свободно да ги моделирате и допълвате изтънените участъци. Ефектът е съвсем натурален, дълготраен и остава непокътнат през це..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ LIP INFAILLIBLE X 3 NU ЧЕРВИЛО123

(0)
22.99 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ LIP INFAILLIBLE X 3 NU ЧЕРВИЛО123Loreal Paris Infallible X3 Pro-Last Lipstick е изключително трайното безкомпромисно червило на L'Oreal Paris, което омекотява устните в продължение на 24 часа и доставя невероятен блестящ цвят, който е изключително дълготраен. Червилото хидратира и омекотява устните, а цветът е н..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ЛИП INFAILLIBLE Х 3NU FLAWLESS FUSCHI ЧЕРВИЛО 121

(0)
18.79 лв. 23.49 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ЛИП INFAILLIBLE Х 3NU FLAWLESS FUSCHI ЧЕРВИЛО 121L'oreal Paris Infaillible Caramels Matte Lip Crayon представлява матово червило с плътен и дълготраен интензивен цвят. Кремообразното червило молив се отличава с ергономичен механичен накрайник за лесно нанасяне и покритие с едно движение, комбинирано с висока трайност и матов цвят. ..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW ARTIST 102COOL BLOND

(0)
6.71 лв. 8.39 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW ARTIST 102COOL BLONDL'Oreal Brow Artist Xpert Maker 102 Cool Blond представлява страхотен молив за вежди, който запълва празните места на веждите и ги прави добре оформени, изящни и красиви. Иновативната формула на продукта е обогатена с витамин E и салициев диоксид, които овлажняват веждите и спомагат за изглаж..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 109

(0)
7.91 лв. 9.89 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALМОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 109 Формулата на моливите за очи от серията Le Khol представлява перфектна комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Моливът е изключително лесен както за нансяне, така и за премахване. Пред..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 116

(0)
9.35 лв. 11.69 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 116 Формулата на моливите за очи от серията Le Khol представлява перфектна комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Моливът е изключително лесен както за нансяне, така и за премахване. ..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 120

(0)
9.35 лв. 11.69 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALМОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 120 Формулата на моливите за очи от серията Le Khol представлява перфектна комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Моливът е изключително лесен както за нансяне, така и за премахване. Пред..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ LE KHOL 116 RAINFOREST GREEN

(0)
10.39 лв. 12.99 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ LE KHOL 116 RAINFOREST GREEN Формулата Le Khol е перфектната комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Лесен за нанасяне и премахване. Офтамологично тестван, Color Riche Le Khol се премахва лесно със ст..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 285

(0)
10.39 лв. 12.99 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 285 Моливът за устни от серията Колор Рич на Лореал Париж осигурява перфектен завършек на грима, очертавайки идеално устните и придавайки им наситен дълготраен цвят. Моливът се плъзга нежно и лесно, благодарение на своята мека и кремообразна текстура, и следва прецизно контура на устните. Уникалната му формула ост..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 377

(0)
4.79 лв. 5.99 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 377Моливът за устни от серията Color Riche на L'Oreal Paris осигурява перфектен завършек на грима, очертавайки идеално устните и придавайки им наситен дълготраен цвят. Моливът се плъзга нежно и лесно, благодарение на своята мека и кремообразна текстура, и следва прецизно контура на устните. Уникалната му формула ..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 461

(0)
9.59 лв. 11.99 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 461Моливът за устни от серията Колор Рич на Лореал Париж осигурява перфектен завършек на грима, очертавайки идеално устните и придавайки им наситен дълготраен цвят. Моливът се плъзга нежно и лесно, благодарение на своята мека и кремообразна текстура, и следва прецизно контура на устните. Уникалната му формула оставя ..

-20%
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ОСНОВА ЗА ГРИМ- МАТИРАЩА

(0)
17.59 лв. 21.99 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ОСНОВА ЗА ГРИМ- МАТИРАЩАLoreal Infallible Mattifying Base е специало създадена основа за грим с матиращ ефект, която скрива порите, като ги запълва и прави кожата гладка. Базата за лице се нанася преди фон дьо тeнa, като по този начин помага прeдвaритeлно дa изглaдитe нeрaвноcтитe по кожaтa нa лицeто. Основата имa мa..

Показани 1 от 15 | 191 (13 Страници)