L`OREAL DECORATIVE

Табличен изглед:
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 312

(0)
19.15 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 312Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 103 CHATAIN ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ

(0)
21.10 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 103 CHATAIN..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 106 EBONY ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ

(0)
21.10 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BROW ARTIST POMADE NU 106 EBONY ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ Описание: Помадата има кадифена текстура, която се разпространява лесно по веждите. Тънката четка улеснява рисуването на естествени линии. По този начин можете свободно да ги моделирате и допълвате изтънените участъци. Ефектът е съвсем натурален, дълготраен и остава непокътнат през це..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ

(0)
13.94 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна сле..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 3N BEIGE CRE

(0)
13.66 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 3N BEIGE CRELoreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ЛИП INFAILLIBLE Х 3NU FLAWLESS FUSCHI ЧЕРВИЛО 121

(0)
21.85 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ЛИП INFAILLIBLE Х 3NU FLAWLESS FUSCHI ЧЕРВИЛО 121L'oreal Paris Infaillible Caramels Matte Lip Crayon представлява матово червило с плътен и дълготраен интензивен цвят. Кремообразното червило молив се отличава с ергономичен механичен накрайник за лесно нанасяне и покритие с едно движение, комбинирано с висока трайност и матов цвят. ..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW ARTIST 102COOL BLOND

(0)
7.80 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW ARTIST 102COOL BLONDL'Oreal Brow Artist Xpert Maker 102 Cool Blond представлява страхотен молив за вежди, който запълва празните места на веждите и ги прави добре оформени, изящни и красиви. Иновативната формула на продукта е обогатена с витамин E и салициев диоксид, които овлажняват веждите и спомагат за изглаж..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 107

(0)
7.80 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 107 Формулата на моливите за очи от серията Le Khol представлява перфектна комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Моливът е изключително лесен както за нансяне, така и за премахване. ..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 109

(0)
9.20 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALМОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 109 Формулата на моливите за очи от серията Le Khol представлява перфектна комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Моливът е изключително лесен както за нансяне, така и за премахване. Пред..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 116

(0)
10.87 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ COLOR RICH CRAYON KHOL 116 Формулата на моливите за очи от серията Le Khol представлява перфектна комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Моливът е изключително лесен както за нансяне, така и за премахване. ..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ LE KHOL 107 DEEP SEA BLUE

(0)
9.29 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALМОЛИВ ЗА ОЧИ LE KHOL 107 DEEP SEA BLUE Козметика L'Oréal Paris се грижи за красотата на жените и мъжете по цял свят повече от 100 години. Грим, козметика за лице и тяло, грижа за косата и ноктите, парфюми и козметика за мъже, подходящи за всички възрасти и типове кожа, са част от портфолиото на марката. Философията на този козметич..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ LE KHOL 116 RAINFOREST GREEN

(0)
12.08 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА ОЧИ LE KHOL 116 RAINFOREST GREEN Формулата Le Khol е перфектната комбинация от кремообразна и нежна текстура. Благодарение на восъка с успокояващо действие и наситените пигменти, се постига деликатна и лека основа. Лесен за нанасяне и премахване. Офтамологично тестван, Color Riche Le Khol се премахва лесно със ст..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 285

(0)
12.08 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 285 Моливът за устни от серията Колор Рич на Лореал Париж осигурява перфектен завършек на грима, очертавайки идеално устните и придавайки им наситен дълготраен цвят. Моливът се плъзга нежно и лесно, благодарение на своята мека и кремообразна текстура, и следва прецизно контура на устните. Уникалната му формула ост..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 377

(0)
10.22 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 377Моливът за устни от серията Color Riche на L'Oreal Paris осигурява перфектен завършек на грима, очертавайки идеално устните и придавайки им наситен дълготраен цвят. Моливът се плъзга нежно и лесно, благодарение на своята мека и кремообразна текстура, и следва прецизно контура на устните. Уникалната му формула ..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 461

(0)
11.15 лв.

L`OREAL / ЛОРЕАЛ МОЛИВ ЗА УСТНИ 461Моливът за устни от серията Колор Рич на Лореал Париж осигурява перфектен завършек на грима, очертавайки идеално устните и придавайки им наситен дълготраен цвят. Моливът се плъзга нежно и лесно, благодарение на своята мека и кремообразна текстура, и следва прецизно контура на устните. Уникалната му формула оставя ..

Показани 1 от 15 | 188 (13 Страници)