MAYBELLINE

Табличен изглед:
-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН SUPER STAY 30 Н ФОН ДЬО ТЕН GOLDEN 32

(0)
15.63 лв. 18.39 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН SUPER STAY 30 Н ФОН ДЬО ТЕН GOLDEN 32Maybelline SuperStay 30h Active Wear Foundation е фон дьо тен за лице с дълготрайно покритие, което издържа до 30 часа. Специалната формула е устойчива на размазване, вода и изпотяване. Вложените пигменти изравняват тена, прикривайки недостатъците и несъвършенствата. Формулата е обогат..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE INK ДЪЛГОТРАЙНО МАТОВО ЧЕРВИЛО 130

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE INK ДЪЛГОТРАЙНО МАТОВО ЧЕРВИЛО 130Дарете на устните си наистина интензивен цвят за цели 16 часа! Матиращото течно червило Maybelline SuperStay Matte Ink™ ще оцвети устните ви в наситен нюанс с кадифено матов финиш. Яркото и дълготрайно червило Maybelline Matte Ink е част от серията City Edition и е вдъхновено от ..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE INK ДЪЛГОТРАЙНО МАТОВО ЧЕРВИЛО 40

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE INK ДЪЛГОТРАЙНО МАТОВО ЧЕРВИЛО 40Дарете на устните си наистина интензивен цвят за цели 16 часа! Матиращото течно червило Maybelline SuperStay Matte Ink™ ще оцвети устните ви в наситен нюанс с кадифено матов финиш. Яркото и дълготрайно червило Maybelline Matte Ink е част от серията City Edition и е вдъхновено от N..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE ЧЕРВИЛО INK 118

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE ЧЕРВИЛО INK 118Дарете на устните си наистина интензивен цвят за цели 16 часа! Матиращото течно червило Maybelline SuperStay Matte Ink™ ще оцвети устните ви в наситен нюанс с кадифено матов финиш. Яркото и дълготрайно червило Maybelline Matte Ink е част от серията City Edition и е вдъхновено от New York и неговия ..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE ЧЕРВИЛО INK 50

(0)
16.65 лв. 19.59 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН STAY MATTE ЧЕРВИЛО INK 50Дарете на устните си наистина интензивен цвят за цели 16 часа! Матиращото течно червило Maybelline SuperStay Matte Ink™ ще оцвети устните ви в наситен нюанс с кадифено матов финиш. Яркото и дълготрайно червило Maybelline Matte Ink е част от серията City Edition и е вдъхновено от New York и неговия н..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН SUPERSTAY 24H КОРЕКТОР 05

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

МЕЙБЪЛИН/MAYBELLINE SUPERSTAY 24H КОРЕКТОР 05Maybelline SuperStay Concealer е течен коректор против тъмни кръгове под очите, който прикрива несъвършенствата, като в същото време се слива перфектно с кожата, осигурявайки равномерен тен. Формулата на продукта позволява на кожата да диша свободно през целият ден и я хидратира. Коректорът се слива идеа..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН SUPERSTAY 24H КОРЕКТОР 10

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

МЕЙБЪЛИН/MAYBELLINE SUPERSTAY 24H КОРЕКТОР 10Maybelline SuperStay Concealer е течен коректор против тъмни кръгове под очите, който прикрива несъвършенствата, като в същото време се слива перфектно с кожата, осигурявайки равномерен тен. Формулата на продукта позволява на кожата да диша свободно през целият ден и я хидратира. Коректорът се слива идеа..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН SUPERSTAY 24H КОРЕКТОР 15

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

МЕЙБЪЛИН/MAYBELLINE SUPERSTAY 24H КОРЕКТОР 15Maybelline SuperStay Concealer е течен коректор против тъмни кръгове под очите, който прикрива несъвършенствата, като в същото време се слива перфектно с кожата, осигурявайки равномерен тен. Формулата на продукта позволява на кожата да диша свободно през целият ден и я хидратира. Коректорът се слива идеа..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН АФИНИТОН ФОН ДЬО ТЕН ТУБА 14

(0)
15.46 лв. 18.19 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН АФИНИТОН ФОН ДЬО ТЕН ТУБА 14Осигурете на кожата си грижа и едновременно с това се наслаждавайте на безупречен вид. Хидратиращият фон дьо тен Maybelline Affinitone хидратира в дълбочина, страхотно изравнява тона на кожата и перфектно покрива всички несъвършенства. Освен това придава на лицето свеж и матиран вид през целия ден. ..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН ГЕЛ ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ С ЧЕТКА 03 MEDIUM BROWN

(0)
20.99 лв. 24.69 лв.

МЕЙБЪЛИН/MAYBELLINE ГЕЛ ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ С ЧЕТКА 03 MEDIUM BROWNMaybelline New York Tattoo Brow Pomade Tint е висококачествена помада за вежди, която спомага в оформянето и подобряването на интензивността и гъстотата и създава безупречни професионални резултати, само с няколко лесни стъпки. Високопигментираната формула и кремообразната текстура прид..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН ГЕЛ ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ С ЧЕТКА 04 ASH BROWN

(0)
25.92 лв. 30.49 лв.

МЕЙБЪЛИН/MAYBELLINE ГЕЛ ПОМАДА ЗА ВЕЖДИ С ЧЕТКА 04 ASH BROWNMaybelline New York Tattoo Brow Pomade Tint е висококачествена помада за вежди, която спомага в оформянето и подобряването на интензивността и гъстотата и създава безупречни професионални резултати, само с няколко лесни стъпки. Високопигментираната формула и кремообразната текстура придава..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW PRECISE MICRO PEN BLONDE

(0)
11.04 лв. 12.99 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW PRECISE MICRO PEN BLONDEМоливът за вежди Maybelline Brow Precise ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:придава на веждите обем и формаоцветява слабо изразените веждигелова текстуравключително практична четчицаНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата ..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ МАСТЪР ШЕЙП ДАРК БЛОНД

(0)
7.64 лв. 8.99 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ МАСТЪР ШЕЙП ДАРК БЛОНД За оформянето на перфектни вежди са важни: извивката, плътността и завършека. Доверете се на молива за вежди на Maybelline New York за постигане на най-фини и естествени резултати. Кадифено мек и лесен за разнасяне, моливът съдъpжa нaситeни пигмeнти, кoитo помагат да пoдсилитe вeждитe си ..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ОЧИ 35

(0)
7.30 лв. 8.59 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ОЧИ 35Дълготрайният молив за очи на Мейбълин притежава изключително мека текстура, с водоустойчива формула, която не се разтича. Продуктът осигурява лесно и фино нанасяне, устойчив е през целия ден. Maybelline Crayon Expression Kajal е подходящ дори и за най-вътрешната част на клепача. Моливът съдържа наситени пигмент..

-15%
Бърз преглед

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ОЧИ LASTING DRAMA 30

(0)
12.74 лв. 14.99 лв.

MAYBELLINE / МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ОЧИ LASTING DRAMA 30 Maybelline New York Master Drama Lightliner е автоматичен молив за очи, който се нанася изключително лесно и прецизно, не се размзва и не дразни чувствителната кожа на клепачите, като в същото време придава дълготрайна неустоима изразителност и чувственост на погледа и е перфектен завършек на ваш..

Показани 1 от 15 | 173 (12 Страници)