NIVEA

Табличен изглед:
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА /NIVEA ДУШ-ГЕЛ С ГЛИНА И ЛАВАНДУЛА 500МЛ

(0)
6.89 лв.

НИВЕА /NIVEAДУШ-ГЕЛ С ГЛИНА И ЛАВАНДУЛА 500МЛ Nivea Clay Fresh Blue Agave&Lavender Shower Gel дълбоко почистващ душ-гел с глина с натурален произход, за чиста и кадифено мека кожа. С аромат на синьо агаве и лавандула., който остявя кожата гладка и копринено мека на допир...

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 35+ ВИЗАЖ ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ.

(0)
12.09 лв.

НИВЕА / NIVEA35+ ВИЗАЖ ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КР П-В БРЪЧКИ 50МЛ. 81180 В днешно време множество фактори ускоряват стареенето на кожата. Такива са излагането на слънчева UV светлина, стрест, нездравосоловен начин на живот и др. Преждевременното стареене на кожата се осъществява чрез повишено образуване на свободните радикали в нея. Поради тези причи..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 45+ СТЯГАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ.

(0)
9.59 лв.

НИВЕА / NIVEA45+ СТЯГАЩ ДНЕВЕН КР П/В БРЪЧКИ 50МЛ 81271 За да се наслаждаваме на красива кожа по-дълго време, трябва да се вслушваме в нуждите ѝ и да ѝ осигуряваме подходяща грижа, адаптирана към нашата възраст. Ето защо новите кремове NIVEA Anti-Wrinkle Plus имат ефективни формули, които се основават само на 3 активни съставки, съобразени с нужд..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 45+ СТЯГАЩ НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ.

(0)
12.09 лв.

НИВЕА / NIVEA45+ СТЯГАЩ НОЩЕН КР П/В БРЪЧКИ 50МЛ 81272 За да противодейства на тенденцията на кожата да губи стегнатия си вид след 45-годишна възраст, NIVEA разработи ефективната формула против бръчки със стягащ ефект в Стягащ нощен крем против бръчки 45+ от NIVEA. По време на сън кожата получава подхранващи съставки като масло от макадамия и масл..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 55+ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ

(0)
11.99 лв.

НИВЕА / NIVEA 55+ ВЪЗСТ. ДНЕВЕН КР П/В БРЪЧКИ 50МЛ 81281 Разработен за потребностите на кожата над 55 години, Регенериращ дневен крем против бръчки 55+ от NIVEA обогатява кожата, лишена от хранителни вещества, с ценни съставки като арганово масло и калций. Докато аргановото масло забавя стареенето на кожата, калцият стимулира процеса за регенераци..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 55+ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ.

(0)
10.79 лв.

НИВЕА / NIVEA55+ ВЪЗСТ. НОЩЕН КР П/В БРЪЧКИ 50МЛ 81282 Регенериращ нощен крем против бръчки 55+ от NIVEA е специално разработен за зряла кожа, която повече не може да подпомага сама процеса на регенерация - с формула от масло от авокадо, калций и пантенол, които забавят процеса на стареене и придават допълнителна жизненост на кожата...

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 65+ КОНТУР НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ.

(0)
11.99 лв.

НИВЕА / NIVEA65+ КОНТУР.НОЩЕН КРЕМ П/В БРЪЧКИ 50мл Nivea Visage Anti-Wrinkle + Contouring Day Care е висококачествен контуриращ дневен крем за лице, който е специално разработен за борбата с бръчките при възраст над 65 години. Мощната формула ефективно се справя с нежеланите гънки и мимически линии, подмладява зрялата и отпусната кожа и предотврат..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА 65+ КОНТУРИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50МЛ

(0)
10.29 лв.

НИВЕА / NIVEA 65+ КОНТУР.ДНЕВЕН КРЕМ П/В БРЪЧКИ 50мл Nivea Visage Anti-Wrinkle + Contouring Day Care е висококачествен контуриращ дневен крем за лице, който е специално разработен за борбата с бръчките при възраст над 65 години. Мощната формула ефективно се справя с нежеланите гънки и мимически линии, подмладява зрялата и отпусната кожа и предотв..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА CARE КРЕМ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ 100МЛ.

(0)
6.99 лв.

НИВЕА / NIVEACARE КРЕМ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ 100МЛ Насладете се на крем, който интензивно подхранва кожата, без да я омазнява. NIVEA® Care подхранващ крем съдържа леки хидратиращи кристали, които се разтапят в кожата. Кремът се усеща лек върху кожата, като същевременно осигурява интензивна хидратация за повече от 24 часа. Дерматологично одобрена ..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА CARE КРЕМ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ 200МЛ.

(0)
9.49 лв.

НИВЕА / NIVEACARE КРЕМ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ 200МЛ Лек хидратиращ и подхранващ крем на марката НИВЕА, който интензивно подхранва кожата и осигурява ефективна хидратация за повече от 24 часа, без да я омазнява. С леки хидратиращи кристали, които се разтапят в кожата. За всеки тип кожа. Дерматологично одобрена съвместимост с кожата. Предлага се в у..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА CARE КРЕМ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ 50 МЛ.

(0)
4.19 лв.

НИВЕА / NIVEA CARE КРЕМ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ 50 МЛ. Лек, интензивно подхранващ кожата крем на немската марка Нивеа, който не омазнява кожата. Осигурява интензивна хидратация за повече от 24 часа. Съдържа леки хидратиращи кристали, които се разтапят в кожата. Дерматологично одобрена съвместимост с всеки тип кожа. Предлага се в удобна опаковка от ..

Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА CARE УСПОКОЯВАЩ КРЕМ 200МЛ.

(0)
9.19 лв.

НИВЕА CARE / NIVEAУСПОКОЯВАЩ КРЕМ 200MLКремътНИВЕА КЕЪРуспокоява и интензивно подхранва кожата на лицето и тялото, оставяйки неповторимо чувство за мекота. Леката формула сАлое Вераподдържа устойчивостта на дермата и успокоява раздразненията. Продуктът е разработен специално, за да отговаря на нуждите на сухата и чувствителна кожа. Подходящ е както..

-10%
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА CELLULAR ANTI-AGE СЕРУМНИ ПЕРЛИ НОЩНИ 40 МЛ.

(0)
26.99 лв. 29.99 лв.

Младата и стегната кожа е отражение на клетъчната активност в дълбоките нива на кожата. Научни изследвания показват, че е възможно клетките да бъдат реактивирани, дори и след естественото забавяне на функциите им, в следствие на остаряването...

-10%
Бърз преглед
-10%
Бърз преглед
Показани 1 от 15 | 361 (25 Страници)