NUTRICOST BETA- ALANINE / БЕТА АЛАНИН  300 Г (ПРАХ)

NUTRICOST BETA- ALANINE / БЕТА АЛАНИН 300 Г (ПРАХ)

64.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001395
Наличност: В наличност
Прегледан 701 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Beta-Alanine / Бета аланин, 300 g (прах), e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът съдържа оптимална доза бета-аланин в една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане нормалното състояние на мускулите.

 

Бета-аланинът е неесенциална аминокиселина, която е популярна сред спортисти и фитнес ентусиасти. Хранителната добавка подобрява издръжливостта, производителността и е от полза за цялостното здраве.

 

За разлика от повечето аминокиселини, бета-аланинът не се използва от тялото в синтезирането на протеини. Вместо това, заедно с хистидина, той участва в производството на карнозин, който спомага за подобряване на производителността при физически упражнения. Бета-аланиновите добавки повишават карнозина, който намалява киселинността в мускулите по време на упражнения с висока интензивност.

 

Здравословни ползи:

 

      Атлетично представяне и сила

Бета-аланинът подобрява спортните постижения чрез намаляване на умората, увеличаване на издръжливостта и повишаване на производителността при упражнения с висока интензивност. При по-възрастните хора бета-аланинът може да спомогне за увеличаване на мускулната издръжливост.

 

      Увеличава времето до настъпване на изтощение

Проучванията показват, че бета-аланинът помага да се увеличи времето до настъпване на изтощение. Като цяло мускулната ацидоза ограничава продължителността на упражнения с висока интензивност. Поради тази причина бета-аланинът специално помага за представянето по време на високоинтензивни и краткотрайни упражнения с продължителност от една до няколко минути.

 

      Подобрява структурата на тялото

Бета-аланинът може да е от полза за структурата на тялото, тъй като увеличава чистата мускулна маса. Той може да спомогне за увеличаване на обема упражнения, които да се извършат по време на тренировка.

 

      Повишава нивата на карнозин

Карнозинът има антиоксидантни, анти-стареещи и имуностимулиращи свойства. Антиоксидантните ползи от карнозина включват неутрализиране на свободните радикали и намаляване на оксидативния стрес. Карнозинът повишава производството на азотен оксид и може да помогне в борбата с процеса на стареене, както и да подобри здравето на сърцето. Химичното съединение може да повиши качеството и функцията на мускулите при възрастни хора.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

Съставки:               (в 3 g / 1 м.л.)          дн.доза  

Бета аланин                    3 g                            3 g  

Не съдържа: Глутен, ГМO. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за поддържане нормалното състояние на мускулите.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: 3 g (1 лъжичка) дневно, разтворена в поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA