NUTRICOST CISSUS / ЦИСУС 120 КАПСУЛИ

NUTRICOST CISSUS / ЦИСУС 120 КАПСУЛИ

54.40 лв. 64.00 лв. -15%
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001387
Наличност: В наличност
Прегледан 427 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Cissus / Цисус,  120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва екстракт от цисус /Cissus quadrangularis/ с гарантирано съдържание на 40% кетостерони. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за нормалното състояние на костите и мускулите.

 

Cissus quadrangularis е пълзящо растение, което се използва от хиляди години заради лечебните си свойства. Вирее в някои части на Азия, Африка и Арабския полуостров. Екстрактът от цисус се използва за насърчаване на заздравяването на костите и тъканите, действа като аналгетик, подпомага лечението на инфекциозни заболявания и предпазва организма от развитието на хронични заболявания като сърдечно-съдови патологии, захарен диабет и инсулт. Растението насърчава отслабването и има лек анаболен ефект. Лечебните свойства на това растение се дължат на високото му съдържание на витамин С и антиоксидантни съединения като каротеноиди, танини и феноли.

 

Cissus quadrangularis се използва в терапевтичната практика при следните състояния:

 

  • Хемороиди;
  • Затлъстяване;
  • Алергии;
  • Бронхиална астма;
  • Загуба на костна маса;
  • Подагра;
  • Захарен диабет;
  • Висок холестерол.

 

Здравословни ползи:

 

      Може да насърчи здравето на костите

Клиничните проучвания установяват, че Cissus quadrangularis може да подпомогне намаляването на загубата на костна маса, да ускори зарастването на фрактури и да спомогне за предотвратяване на състояния като остеопороза.

 

      Може да намали болките в ставите и подуването

Cissus quadrangularis спомага за намаляване на болките в ставите и облекчава симптомите на артрит - възпалително състояние, характеризиращо се с подути и сковани стави. Приемът на екстракта от растението значително намалява болката в ставите, предизвикана от физическо натоварване, както и възпалението.

 

      Може да спомогне за предотвратяване на развитието на метаболитен синдром

Метаболитният синдром е група от състояния, които могат да увеличат риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания, инсулт и захарен диабет. Тези състояния включват натрупването на излишни коремни мазнини, артериална хипертония и високо ниво на кръвна захар, повишени нива на холестерол или триглицериди. Някои изследвания показват, че Cissus quadrangularis може да спомогне за предотвратяване развитието на метаболитен синдром чрез подобряване на структурата на тялото и понижаване нивата на триглицеридите, общия и „лошия“ LDL-холестерол.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:                                               (в 1 капс.)                дн.доза

Екстракт от цисус                                    600 mg                   1200 mg

 /Cissus quadrangularis/(въздушна част)(40% кетостерони)

Хипромелозна капсула, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (от растителен източник), силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и мускулите.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA