RENE FURTERER ТОНУЦИЯ МАСКА

RENE FURTERER ТОНУЦИЯ МАСКА

47.94 лв. 68.49 лв.
- 30%
НАМАЛЕНИЕ
-30%
Период на промоцията от 01.07.2024 до 31.07.2024
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 36902
Наличност: В наличност
Прегледан 850 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

RENE FURTERER ТОНУЦИЯ МАСКА

Rene Furterer Tonucia Mask Weaked hair представлява тонизираща маска за фини коси, възстановява, подхранва, уплътнява и защитава косата, за да изглежда видимо по-плътна и жизнена. Rene Furterer Tonucia Mask Weaked hair е специално създадена за фините и увредени коси, за да ги укрепи и подхрани в дълбочина. Косите често губят своята жизненост, поради негативното влияние на околната среда, стилизиращи продукти. Маската на Rene Furterer осигурява една ефективна защита срещу тези фактори, като същевременно с това придава плътност и здравина на безжизнените кичури и ги укрепва косъма. Формулата на Rene Furterer се състои от прецизно подбрани съставки, които осигуряват ефективна грижа за косата от корена до краищата й. Комплексът от фитостероли, серамиди и есенциални мастни киселини в комбинация с житните микро-протеини, възстановява структурата на кератина, уплътнява, възстановява и защитава косата.Тонизиращата маска уплътнява и подхранва фините коси и противодейства на стареенето на косата. Маската удебелява всеки кичур от корените до краищата, като по този начин възвръща гъвкавостта, подвижността и жизнеността на косата.След употребата на маската, косата е видимо по-плътна и жизнена, за да правите впечатление с безупречна и красива визия.

Внимание:Продуктът е само за външна употреба. При контакт с очите - изплакнете обилно с вода. Не използвайте след изтичане срока на годност. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба: След шампоана отстранете излишната вода и нанесете кичур по кичур. Разрешете, оставете да подейства 2-5 минути и след това