БИО СОК ОТ АЦЕРОЛА 200МЛ
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!
- Covid-19
- Промо
- Промоции
- Фасовки
- Хигиена
-
Хранителни добавки
- Антиоксиданти
- Сексуални стимуланти
- Алкализиращи
- Анемия
- Билки
- Бирена мая
- Витамини
- Детоксикация
- Диабет
- Диетични храни
- Жени
- Имуностимулатори
- Коса, кожа и нокти
- Кости, стави и мускули
- Минерали
- Мъже
- Омега 3, 6, 9
- Памет и оросяване
- Паразити
- Подагра
- Пробиотици и пребиотици
- Спорт
- Средства за отслабване
- Стрес и безсъние
- Укрепване на сърцето
- Холестерол
- Храносмилателна система
- Чай
- Козметика
- Апарати и изделия
-
Лекарства
- Астма
- Хомеопатия
- Алергия
- Болка
- Бъбреци и уринарен тракт
- Витамини
- Гърло
- Детско здраве
- Диабет
- Диета
- Женско здраве
- Имунна система
- Инконтиненция
- Кашлица
- Кожни болести
- Косопад
- Мъжко здраве
- Настинка и грип
- Нервна система
- Опорно двигателна система
- Очи и уши
- Първа помощ
- Разширени вени и хемороиди
- Сърдечно - съдова система
- Тютюнопушене
- Умора и отпадналост
- Устната кухина
- Холистична медицина
- Храносмилателна система
- Хрема
- Мама и бебе
- Други
Вашата количка е празна!
Описание на продукта
БИО СОК ОТ АЦЕРОЛА 200МЛ
Естествен източник на витамин С.
Ацеролата е тропически плод, който расте на ниски дървета(2-3 метра). Бива наричано още барбадоско грозде или западно индийско грозде. Родината на ацеролата е Южно Мексико, Центарална и Южна Америка, но вече бива отглеждано и в Тексас и Индия. Знае се, че е богато изключително много на витамин С биофлаваноид, което го прави важен хранителен продукт и добър антиоксидант. Това витамин С в плода бива абсорбирано много по-добре от организма, отколкото синтетичната абсорбинова киселина.
Подходящ за диабетици. Не съдържа алкохол, захар, консерванти.
Ацеролата вирее само на сухи слънчеви места и е много чувствителна на студ (не може да съществува при температура под 0°С). Поради късите си корени е податлива и на силен вятър.
Плодът на ацеролата има светло червен цвят, размерът им е от 1 до 3 см , а на тегло са от 3-5 грама. Заради високото си съдържание на витамин С (3-46 гр от 1 кг) вкусът им е леко кисел, но ако са узрели напълно е сладък. Ацеролата е богата още на протеин(2.1- 8 гр), липиди (2.3 – 8 гр), въглехидрати ( 35.7 – 78 гр), калций (117 мг.), фосфор (171 мг), желязо (2.4 мг), рибофлавин (0.7 мг), тиамин (0.2 мг), вода ( 906 – 920 гр) и диетични фибри (30 гр).
Ацеролата може да бъде приготвена във фрешове, лечебни храни, за бебета и деца. Тя е един от трите продукта използван в медицината за лечение на ринит.
След отваряне да се съхранява в хладилник, годност: 2 седмици
Производител: Германия