SEBORADIN

Табличен изглед:
Бърз преглед

SEBORADIN FITO CELL SERUM 6ГР X 15 ТУБИЧКИ

(0)
57.69 лв.

SEBORADIN FITO CELL SERUM 6ГР X 15 ТУБИЧКИСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Серум от ново поколение с високо съдържание на PhytoCellTecTM от стволови клетки на растението Malus Domestica. Съдържанието на витамини от група В (В3, В6) и биотин подпомага укрепването на косата и влияе положително върху забавянето на ускорения косопад. Екстрактът от цикория, съдър..

Бърз преглед

SEBORADIN FITO CELL СЕРУМ ЗА УКРЕПВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА 6 X 7 ТУБИЧКИ

(0)
34.59 лв.

SEBORADIN FITO CELL СЕРУМ ЗА УКРЕПВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА 6 X 7 ТУБИЧКИСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Серум от ново поколение с високо съдържание на PhytoCellTecTM от стволови клетки на растението Malus Domestica. Съдържанието на витамини от група В (В3, В6) и биотин подпомага укрепването на косата и влияе положително върху забавянето на ускорения косо..

Бърз преглед

SEBORADIN FITOCELL МАСКА ЗА УКРЕПВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА 150МЛ

(0)
31.09 лв.

SEBORADIN FITOCELL МАСКА ЗА УКРЕПВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА 150МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Тази маска от ново поколение съдържа екстракт от растителни стволови клетки PhytoCellTecTM Malus Domestica. Съдържа още: хининово дърво, мед, копринен млечен протеин и арганово масло. Благодарение на богатството от активни съставки шампоанът Seboradin FITO CELL ..

Бърз преглед

SEBORADIN FITOCELL ШАМПОАН ЗА УКРЕПВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА 200МЛ

(0)
31.09 лв.

SEBORADIN FITOCELL ШАМПОАН ЗА УКРЕПВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА 200МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Този шампоан от последно поколение съдържа екстракт от растителни стволови клетки PhytoCellTec™ на Malus Domestica. Включва още: микроелементи от червени водорасли, фукус, биотин, екстракт от шипка, витамини А** и Е. Благодарение на активните си съставки шампо..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE 5.5МЛ - FL. X 7 ТУБИЧКИ

(0)
16.99 лв.

SEBORADIN FORTE 5.5МЛ - FL. X 7 ТУБИЧКИСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Изтъняване и хроничен косопад. Интензивна грижа за косата и скалпа при андрогенна алопеция.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете съдържанието на една ампула върху скалпа и масажирайте за около 2 минути. Не изплаквайте! Масажирането на скалпа подобрява кръвообращението и помага н..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД 5.5МЛ

(0)
28.39 лв.

SEBORADIN FORTE АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД 5.5МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Изтъняване и хроничен косопад. Интензивна грижа за косата и скалпа при андрогенна алопеция.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете съдържанието на една ампула върху скалпа и масажирайте за около 2 минути. Не изплаквайте! Масажирането на скалпа подобрява кръвообращението и пома..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE БАЛСАМ X 200 МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN FORTE БАЛСАМ X 200 МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Балсамът е продукт, адаптиран към дължината на косата. Улеснява разресването, прави косата по-устойчива на дърпане при разресване, като се наблюдават по-малко косми върху четката. „Сабал минор“ се препоръчва за грижа за косата, склонна към косопад, свързан с андрогенна алопеция. Продуктът предпа..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE БУСТЕТР ПРОТИВ КОСОПАД Х 50МЛ

(0)
18.89 лв.

SEBORADIN FORTE БУСТЕТР ПРОТИВ КОСОПАД Х 50МЛПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Ежедневна грижа за слаба, чуплива коса. Продуктът се използва за повишаване на ефективността на укрепващия ефект на шампоана и маската за коса.ДЕЙСТВИЕ И ЕФЕКТИ: Бустерът съдържа: екстракт от стръкове зелен грах - AnaGain™, екстракт от плодове на saw palmetto и минерален комплекс от..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE ЛОСИОН Х 200 МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN FORTE ЛОСИОН Х 200 МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Лосионът е продукт, предназначен за скалпа. Съдържа екстракти от маслина и лимон, витамин Н комплекс, екстракти от люцерна и хмел. Лосионът овлажнява и подхранва косата, склонна към косопад. Продуктът прави косата гладка и мека, приятна на допир и лесна за разресване. Лосионът укрепва косата, ко..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE МАСКА X 150 МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN FORTE МАСКА X 150 МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Възстановява еластичността, гъвкавостта, мекотата и блясъка на косата. Маската осигурява необходимата грижа за слаба, чуплива коса. Ефективност, потвърдена от независима специализирана лаборатория - тест за самооценка под дерматологичен контрол.ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Косопад и изтъняване на косата. ..

Бърз преглед

SEBORADIN FORTE ШАМПОАН X 200МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN FORTE ШАМПОАН X 200МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Шампоанът Seboradin FORTE е продукт, адаптиран за скалпа. Шампоанът Seboradin ефективно почиства скалпа и косата от естествените замърсявания и стилизиращите продукти, като ги подготвя за следващите етапи на лечение. Още след първата употреба той успокоява и облекчава скалпа. Тъй като съдържа ек..

Бърз преглед

SEBORADIN MEN FORTE- FL. X 14-5.5МЛ

(0)
28.39 лв.

SEBORADIN MEN FORTE- FL. X 14-5.5МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Интензивна терапия за страдащите от андрогенна алопеция. Косата става по-силна, по-плътна и изглежда по-здрава. Продуктът има положителен ефект върху намаляването на косопада. Масажирането на скалпа подобрява микроциркулацията, което има благоприятен ефект върху стимулирането на космените фо..

Бърз преглед

SEBORADIN MEN ЛОСИОН X 200 МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN MEN ЛОСИОН X 200 МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Лосионът съдържа екстракт от хмел, екстракт от люцерна и ProcapilTM - активен комплекс от 3 съставки, препоръчан за грижа за косата при прекомерен косопад и андрогенна алопеция. Благодарение на естествения овлажняващ фактор лосионът подхранва скалпа и косата. Косата е приятна на допир, лесно се ра..

Бърз преглед

SEBORADIN MEN ШАМПОАН X 200 МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN MEN ШАМПОАН X 200 МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Шампоанът съдържа женшен, витамини и Procapil™, активен комплекс с 3 съставки, препоръчвани за грижа за косата, прекомерен косопад и андрогенна алопеция. Шампоанът перфектно почиства скалпа и косата, като премахва естествените замърсявания и тези от стилизиращи продукти и оставя косата готова за ..

Бърз преглед

SEBORADIN OILY БАЛСАМ X 200 МЛ

(0)
17.79 лв.

SEBORADIN OILY БАЛСАМ X 200 МЛСВОЙСТВА И ЕФЕКТИ: Балсамът е продукт, адаптиран към дължината на косата. Той съдържа екстракти от черна ряпа, жълт кантарион и косопад. Балсамът улеснява разресването. Продуктите от серията SEBORADIN OILY HAIR осигуряват ефективна грижа за косата и скалпа на хора, страдащи от силен косопад, себореен дерматит, псор..

Показани 1 от 15 | 22 (2 Страници)