UNIZINK IMMUN PLUS 30 / УНИЦИНК ИМУН ПЛЮС 30 КАПСУЛИ

UNIZINK IMMUN PLUS 30 / УНИЦИНК ИМУН ПЛЮС 30 КАПСУЛИ

33.40 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000028
Наличност: В наличност
Прегледан 1994 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

UNIZINK IMMUN PLUS / УНИЦИНК ИМУН ПЛЮС 30 КАПСУЛИ

KÖHLER PHARMA / KЬОЛЕР ФАРМА
Хранителна добавка

За една по-силна имунна система

Цинкът, Селенът и Витамин С допринасят за нормалната функция на Имунната система

 

1 Капсула съдържа:

     8 mg          Цинк като цинков цитрат

 100 mg           Бета-( 1,3/1,6 )-Глюкан

 300 mg          Витамин С като калциев аскорбат

   45 mg           Витамин Е

   20 mg           Цитрусови биофлавоноиди

 100 µg            Селен като натриев селенат

   10 mg           Ликопен

 

Препоръчителна дневна доза: 1 капсула дневно с малко течност.

 

Забележка: Уницинк® ИМУН ПЛЮС е без глутен, без фруктоза, лактоза и желатин, както и без оцветители.

 

Опаковки: Уницинк® ИМУН ПЛЮС се предлага в опаковки от 10 капсули, 30 капсули.

Хранене и здрава имунна система:

Вредните влияния на околната среда като озон, UV лъчи, отработени газове, тежки метали и силен физически стрес, водят до повишаване образуването на свободни радикали (агресивни частици, които променят клетъчната структура) в човешкия организъм. От друга страна, грешки в диетата, стресът, активното спортуване и др., водят до необходимостта от допълнителен целенасочен прием на жизненоважни вещества.

 

Уницинк® ИМУН ПЛЮС е хранителна добавка, която благодарение на комбинацията си от специално подбрани жизненоважни вещества е особено ценна за поддържане на здрава имунна система.

                

·         Цинкът допринася за правилното функциониране на имунната система, като оказва положително влияние върху образуването на важни защитни клетки на имунната система (така наречените Т-клетки).

 

·         Бета-глюканът принадлежи към естествените полизахариди. Той се среща в зърнените култури овес и ечемик, както и в хлебната мая и гъбите.

 

·         Витамините С и Е предпазват клетките от оксидативно увреждане. Витамин С също така поддържа имунната система и може да помогне за намаляване на умората и изтощението. Тази защита е особено важна през студения и влажен сезон.

 

·         Цитрусовите биофлавоноиди са вторични растителни вещества. Тези вещества придават на цитрусовите плодове жълт и оранжев цвят. Цитрусовите биофлавоноиди са както мастно, така и водоразтворими.

 

·         Селенът е важен микроелемент, спомагащ за доброто функциониране на имунната система, както и за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

 

·         Ликопенът принадлежи към групата на каротеноидите, които придават червения цвят в доматите и други червени плодове като дини, папая и шипки.

 

Внимание: Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура( 15°С- 25°С) на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.