URIAGE / УРИАЖ  ДЕО РОЛ-ОН ТРОЙНО ДEЙСТВИЕ 30МЛ

URIAGE / УРИАЖ ДЕО РОЛ-ОН ТРОЙНО ДEЙСТВИЕ 30МЛ

27.25 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 54260
Наличност: В наличност
Прегледан 441 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

URIAGE / УРИАЖ  ДЕО РОЛ-ОН ТРОЙНО ДEЙСТВИЕ 30МЛ

Uriage Eau Thermale Power 3 Deodorant Roll-On е рол он дезодорант, който осигурява ефективна защита против изпотяване в продължнеие на 24 часа, благодарение на уникалната си формула. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Юриаж Пауър 3 Рол он против интензивно изпотяване предотвратява изпотяването, борейки се срещу лошите миризми, като за това спомагат и активните антибактериални съставки. Дезодорантът е със свеж и дискретен аромат и лесен за носене навсякъде, поради компактния си размер. Без парабени. Хипоалергенен. Дерматологично тестван продукт.

Гамата Uriage EAU Thermale хигиена и грижа - лесни, бързи и ефективни стъпки за хигиена, за да се чувствате свежи през целия ден.

Експертна дерматологична грижа, черпеща силата и ефикасността си от уникалната термална вода Uriage, подарък от сърцето на Френските Алпи. Модерна, иновативна и посветена на своите потребители, днес Uriage е водеща дерматологична марка, предписвана от дерматолози, алерголози и педиатри, препоръчвана от фармацевти и обичана от своите потребители по цял свят. Уникална симбиоза между автентичност, експертиза и впечатляващи козметични качества, Uriage е изборът на съвременния потребител, който не прави компромиси с качеството на грижата, която полага за себе си и своите близки.

Производител: Laboratoires Uriage