URIAGE / УРИАЖ HYSEAC ПРОЧИСТАВЩА ПИЛИНГ МАСКА 50МЛ

URIAGE / УРИАЖ HYSEAC ПРОЧИСТАВЩА ПИЛИНГ МАСКА 50МЛ

28.82 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 86296
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 534 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

URIAGE / УРИАЖ HYSEAC ПРОЧИСТАВЩА ПИЛИНГ МАСКА 50МЛ

Uriage Hyseac Purifying Peel-Off Mask е почистваща пилинг маска, специално създадена за мазна и комбинирана кожа с несъвършенства. Специалната формула почиства в дълбочина, абсорбира излишния себум и матира кожата, благодарение на съдържанието на каолин и цинк. Порите са видимо свити, кожната текстура е изгладена, а тенът – свеж и по-равномерен. При продължителна употреба, кожата възвръща своята естествена свежест и видимо става по-красива. Юриаж Хизеак Почистваща пилинг маска за мазна кожа с несъвършенства е маска с отлепване, премахва се премахва като „втора кожа“. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Гамата Uriage HYSÉAC осигурява специализирана грижа за комбинирана до мазна кожа. За почистена, матирана кожа, без несъвършенства.

Експертна дерматологична грижа, черпеща силата и ефикасността си от уникалната термална вода Uriage, подарък от сърцето на Френските Алпи. Модерна, иновативна и посветена на своите потребители, днес Uriage е водеща дерматологична марка, предписвана от дерматолози, алерголози и педиатри, препоръчвана от фармацевти и обичана от своите потребители по цял свят. Уникална симбиоза между автентичност, експертиза и впечатляващи козметични качества, Uriage е изборът на съвременния потребител, който не прави компромиси с качеството на грижата, която полага за себе си и своите близки.

Производител: Laboratoires Uriage