URIAGE / УРИАЖ HYSEAC СЕРУМ НОВА КОЖА 40МЛ

URIAGE / УРИАЖ HYSEAC СЕРУМ НОВА КОЖА 40МЛ

25.27 лв. 31.59 лв. -20%
Период на промоцията от 10.04.2024 до 09.05.2024
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 86299
Наличност: В наличност
Прегледан 440 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

URIAGE / УРИАЖ HYSEAC СЕРУМ НОВА КОЖА 40МЛ

Uriage Hyseac New Skin Serum е серум за лице, специално създаден за мазна и комбинирана кожа с несъвършенства. Специалната формула съдържа комбинация от ексклузивни патенти и AHA кераторегулатори, които имат бързо действие, редуцират несъвършенствата и предпазват от повторната им поява. Благодарение на добавената Термална вода Uriage, кожата е хидратирана в дълбочина. Юриаж Хизеак  Серум за лице "Нова кожа" за мазна кожа с несъвършенства почиства, изравнява тена, свива порите и има матиращо действие. Изключителни видими резултати само след първите 7 дни на употреба. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Гамата Uriage HYSÉAC осигурява специализирана грижа за комбинирана до мазна кожа. За почистена, матирана кожа, без несъвършенства.

Експертна дерматологична грижа, черпеща силата и ефикасността си от уникалната термална вода Uriage, подарък от сърцето на Френските Алпи. Модерна, иновативна и посветена на своите потребители, днес Uriage е водеща дерматологична марка, предписвана от дерматолози, алерголози и педиатри, препоръчвана от фармацевти и обичана от своите потребители по цял свят. Уникална симбиоза между автентичност, експертиза и впечатляващи козметични качества, Uriage е изборът на съвременния потребител, който не прави компромиси с качеството на грижата, която полага за себе си и своите близки.

Производител: Laboratoires Uriage