WALMARK

Табличен изглед:
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК СЕЛЕН 100 МКГ. Х 100 ТАБЛЕТКИ

(0)
18.62 лв.

СЕЛЕН ТАБЛЕТКИ 100 МКГ. Х 100 ВАЛМАРК/WALMARKМикроелементът Селен е необходим за функциите на имунната и сърдечно-съдовата система. Оказва положително влияние върху простатата и оплодителната способност на мъжа. Селенът притежава антиоксидантна активност, благодарение на която подпомага защитата на човешкия организъм срещу свободните радикали.Всяк..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ХРОМ ФОРТЕ 200 МГ X30 КАПСУЛИ

(0)
8.45 лв.

ХРОМ ФОРТЕ / CHROME FORTE КАПС. X 30 ВАЛМАРК" ВХром Форте е специална хранителна добавка от Валмарк, съдържаща важния микроелемнт Хром, който регулира нивата на кръвната захар, поддържа нормалната концентрация на глюкоза в кръвта, стимулира метаболизма, намалява апетита към сладко и спомага за постигането на красива фигура и перфектното тегло. Хро..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ГИНКО ПРИМ 60МГ Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.69 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК ГИНКО ПРИМ  60МГ Х  60 ТАБЛЕТКИ Гинко Прим 60 mg е комбинация от екстракт от гинко билоба, ДМАЕ и магнезий, която ефективно подкрепя паметта и мозъчната активност Ефекти на основните съставки: Гинко билоба подпомага мозъчните функции - умствена активност, памет и концентрация. Подкрепя кръвооросяването и перифернат..

-7%
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ГИНКО ПРИМ МАКС 120МГ Х 60 ТАБЛЕТКИ + 20 ПОДАРЪК

(0)
37.39 лв. 40.09 лв.

ГИНКО ПРИМ / GINKO PRIM МАКС 120МГ ТАБЛ. Х 60 + 20 ПОДАРЪК Гинко прим макс на чешката фирма Walmark с усилена формула и двойно съдържание на Гинко билоба с максимален ефект за памет и кръвооросяване. Този продукт се препоръчва за подобряване кръвооросяването на мозъка, ръцете и краката, както и за подпомагане на мозъчните функции - памет и концен..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ГИНКО ПРИМ МАКС 30+10 ТАБЛЕТКИ

(0)
20.06 лв.

ГИНКО ПРИМ / GINKO PRIM МАКС ТАБЛ.30+10 ВАЛМАРК За по-добра памет и концентрация! Гинко билоба поддържа кръвооросяването на мозъка и крайниците и подпомага мозъчните функции - памет и концентрация. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система. Подходящ за хора страдащи от студени ръце и крака. Съдейства за правилното функц..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ДЕГАЗИН 280MG Х 32 КАПСУЛИ

(0)
10.34 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК ДЕГАЗИН 280MG Х 32 КАПСУЛИ Degasin Simethicone намалява оплаквания, като подуване, флатуленция и напрежение в корема в резултат на прекомерно образуване и задържане на газове в стомаха и червата. Дегазин съдържа най-високата концентрация симетикон на българския пазар (280 мг в 1 капсула)...

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ЕТРИКСЕНАЛ / ETRIXENAL 250МГ Х 10 ТАБЛЕТКИ

(0)
4.63 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК ЕТРИКСЕНАЛ / ETRIXENAL 250МГ Х 10 ТАБЛЕТКИЛистовка: информация за потребителяЕтриксенал 250 mg таблетки Etrixenal 250 mg tabletsНапроксенNaproxenПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в та..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ЖЕЛЯЗО КОМПЛЕКС X 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
14.30 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК ЖЕЛЯЗО КОМПЛЕКС X 30 ТАБЛЕТКИ Walmark Iron Complex редставлява хранителна добавка съдържащ високоусвоим, органичен източник на желязо, който спомга за повече енергия и нормално кръвообращение. Формулата на продукта е комбинация от желязото, витамин B12 и фолиевата киселина, които допринасят за образуването на червени кръвни клетк..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 100 ТАБЛЕТКИ

(0)
20.42 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 100 ТАБЛЕТКИ Калмацин форте на Валмарк представлява комплекс от магнезий, калций и цинк, обогатен с витамин Д. Предимството на Калмацин Форте е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д, който се препоръчва за здрави зъби и кости. Предлага се в опаковка от 100 таблетки...

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
8.90 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 30 ТАБЛЕТКИ Калмацин Форте представлява комплекс от калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин Д. Предимството на продукта е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д...

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ X100 ТАБЛЕТКИ + ПОДАРЪК

(0)
20.78 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ x100  таблетки + ПОДАРЪК Калмацин Форте представлява комплекс от три жизненоважни минерала - калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин Д. Всеки един от тях участва в ключови процеси в човешкия организъм. Калцият и магнезият са незаменими за структурата на костите, зъбите и кожата, за нормалното функциони..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК КЕЛП Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
5.93 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК КЕЛП Х30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка Келп на Walmark plus е естествен източник на йод от водорасли: Подкрепя оптималната работа на щитовидната жлеза; Допринася за нормалните когнитивни функции; Поддържа здравето на кожата. Келпът е вид кафяво водорасло, което расте като "гора" в по-студените океански води и е изключително..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ЛЕЦИТИН Х 30 КАПСУЛИ

(0)
11.33 лв.

ЛЕЦИТИН / LECITINКАПС. Х 30 ВАЛМАРК Лецитинът е най-често срещаният фосфолипид и е основен структурен компонент на всяка клетка в човешкото тяло. Соевият лецитин съдържа голямо количество алфа-линоленова киселина, която спомага за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта. Органите с най-голяма концентрация на лецитин са мозъкът, черни..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН В6 Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.08 лв.

МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН В6 ТАБЛ. Х 30 ВАЛМАРК Magnesium + Vitamin B6 е хранителна добавка от Walmark, съдържаща ефективен комплекс от важния минерал Магнезий в комбинация с Витамин B6, който повишава имунитета, тонуса и енергията, допринася за здравето на мускулите, нормалното функциониране на нервната система и спомага за поддържането на отлично зд..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ Х50 желирани таблетки

(0)
18.26 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ  Х50  желирани таблеткиВАЛМАРК / WALMARK Марсианци гъми Защитни сили описание:За подкрепа на имунната система.Витамини С и D3,  цинк и облепиха допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Екстрактът от облепиха подкрепя здравето на храносмилателната система .Витамин C и цинк им..

Показани 1 от 15 | 85 (6 Страници)