ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 50МЛ

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 50МЛ

12.34 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 90020
Наличност: В наличност
Прегледан 357 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 50МЛ


ELGYDIUM CLINIC Sensileave е паста за зъби, която бързо облекчава болката, свързана със свръхчувствителност на зъбите, чрез запечатване на откритите дентинови каналчета. Образува защитен филм върху чувствителната зъбна повърхност. Намалява болката още след първото измиване, като този ефект се засилва в продължение на времето след 4 седмична употреба. Ефикасност в дългосрочен план. Елгидиум Клиник Сенсилийв Паста за чувствителни зъби е подходяща за възрастни и деца над 12 години. 

Elgydium е част от портфолиото на Pierre Fabre, лидер на европейския пазар за продукти, свързани с орална грижа и хигиена. Вече повече от 40 години, брандът предлага асортимент от различни пасти за зъби, четки за зъби, гелове и конци за зъби. С помощта на различни иновации и лабораторни изследвания, марката непрестанно развива своите продукти с отговорност към чувствителните зъби и предпазване на устната кухина.

Пиер Фабр Дермо Козметик e лидер в медицинската козметика, която се предлага в аптеки.  Компанията се грижи прецизно за общото обществено здраве, като залага на иновации и различни лабораторни изследвания. Вече повече от 50 година развива своите 3 основни направления: Медикаменти, Семейно Здраве и Козметика.

Производител: Pierre Fabre