Artesania Agricola/Oligoginkgo Plantis/100 ml/капки

Artesania Agricola/Oligoginkgo Plantis/100 ml/капки

21.89 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000889
Наличност: В наличност
Прегледан 559 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Подобрява кръвообращението и помага при глаукома.

Хранителната добавка Oligoginkgo Plantis се характеризира с изключително положителното си въздействие при перде на очите, глаукома. Подобрява и кръвообращениетo, стимулира мозъчната дейност. Способства процеса на неутрализиране на уврежданията върху клетките следствие на свободните радикали. Намаля ефекта на оксидативен стрес, което забавя процесите на стареене на клетката.

Това се дължи на активните й съставки – гинко билоба , сиро от агаве и американска боровинка. Полезните им свойства се подсилват от елементите манган, йод и витамин В12.

Американска боровинка е богата на антоцианидини, които подобряват зрението и намаляват съдовата пропускливост. Антиоксидантното й действие пък е 50 пъти по-голямо от това на витамин Е. За разлика от витамин Е, антоцианидините въздействат комплексно и върху мастноразтворимите, и върху водноразтворимите свободни радикали. Ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата.

Екстрактът от гинко билоба е богат на терпен лактони и гинкофлавон гликозид. В състава му присъстват и много антиоксиданти, което допринася за намаляване риска от образуване на

атеросклеротични плаки върху вътрешните стени на кръвоносните съдове. Растението не само подобрява паметта и способността за фокусиране, но и помага и при лечението на деменция или Алцхаймер. Гинко билобата притежава способността да облекчава симптомите на тревожност и депресия. Повлиява положително и върху очното зрение. Гинко билоба има положителен ефект върху очното здраве, тъй като увеличава и подобрява притока на кръв към окото.

Йодът притежава свойството да стабилизира стените на кръвоносните съдове и да повишава тяхната еластичност. Облекчава състояния като нервност и тревожност, породени от проблеми с щитовидната жлеза.

Манган от друга страна, играе ролята на протектор срещу действието на свободните радикали.

Витамин В12 се грижи за правилното функциониране на нервната система, клетъчното здраве и образуването на червени кръвни телца. Повишава имунитета и концентрацията.

         неутрализира увреждането на клетките в следствие на свободните радикали

         укрепва капилярите и подобрява еластичността на кръвоносните съдове

         стимулира мозъчните функции

         помага за справяне при нервност

          намалява риска от образуване на атеросклеротични плаки върху вътрешните стени на кръвоносните съдове

         подобрява зрението

Действие

Капките Oligoginkgo Plantis  на испанската компания Artesania Agricolа  се препоръчват за хора, страдащи от глаукома, перде на очите и диабетна ретинопатия. Подобряват еластичността на кръвоносните съдове и укрепва капилярите. Стимулират работата на мозъка като повлияват благотворно върху концентрацията и паметта. Положително въздействие имат и при разширени вени, хронична венозна и лимфна недостатъчност.

Съставки:         (в 5 ml)   (дн.доза /10  ml)

Манган                    1 mg                  2 mg

Йод                         75 µg               150 µg

Витамин В12        1.25 µg                2.5 µg

Сироп от агаве, воден разтвор от : Гинко Билоба /Ginkgo biloba L., лист/, американска боровинка /Ginkgo biloba L., плод/, манганов сулфат, калиев йодид, цианокобаламин /витамин В12/.

Не съдържа: Алкохол и глутен.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално кръвообращение.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 5 ml (30 капки) 1-2 пъти дневно.

Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания