ГРЕВИЯ БОДИ ПРО + Л-КАРНИТИН/ GREWIABODYPRO + L CARNITINE X60КАПСУЛИ

ГРЕВИЯ БОДИ ПРО + Л-КАРНИТИН/ GREWIABODYPRO + L CARNITINE X60КАПСУЛИ

51.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000640
Наличност: В наличност
Прегледан 814 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ГРЕВИЯ АЛХОСТОП ПРО / GREWIA ALCHOSTOP PRO X60 КАПСУЛИ

АЛХОСТОП ПРО е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка, в чиято иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти от Корен Кудзу/Pueraria lobata/, Артишок /5% Сynarine/, Магарешки бодил /Onopordum Acanthium 80%/, Бял трън /Silymarin 80%/, Мащерка /5% Flavonе/ и Гравиола/Annona muricata-80%/, със основната цел, да ви помогне за преодоляването на негативните ефекти след злоупотребата с алкохол и детоксикацията на черния дроб.

Функцията на АЛХОСТОП ПРО е да спомага доброто състояние на тялото като елиминира необходимостта от алкохол. Продуктът облекчава състоянието на махмурлук, действа изчистващо организма и извежда токсините от черния дроб, докато междувременно благоприятства чернодробната функция и нейната активност.

АЛХОСТОП ПРО е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за подобряване на функцията на черния дроб и намаляване на зависимостта към алкохола. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при употреба, докато активно преодолява негативните ефекти върху черния дроб и неговите функции. Укрепва тялото и влияе благоприятно върху вътрешната система, като същевременно играе ключова роля при борбата с алкохолизма.

Други допълнителни ползи:

Добавката е полезна за хора, които лекуват алкохолна зависимост.

Дозировка:
По две капсули дневно след хранене

Съхранение:
Да се съхранява на сухо, тъмно и проветриво място.
След отваряне да се съхранява в оригиналната опакова.

Съставки за 2 капсули

Екстракт Артишок (листа)  

Сynarine5%    

240 mg

Екстракт Корен Кудзу

Pueraria lobata 

200 mg

Екстракт Магарешки Бодил (семена) 

Onopordum Acanthium 80%

120 mg

Екстракт Бял трън (семена) 

Silymarin 80% 

100 mg

Екстракт Мащерка (листа) 

Flavonе 5% 

100 mg

Екстракт Гравиола (плод)  

Annona muricata-80%

100 mg

Други съставки: Пълнител: микрокристална целулоза, вегетариански капсули

СЪДЪРЖАНИЕ

Екстракт от Артишок /5% Сynarine/
Артишокът представлява растение, което е подобно на броколите, брюкселското зеле и карфиола, и намира приложение в кулинарията. Нещо повече – смята се за деликатес. Листата на артишока са наситени с активни вещества като антиоксиданти, витамин C, минерали, флавноиди и полифеноли. В това число са – лутеолин, хлорогенна киселина, кафеоилхинова киселина, цинарин, стероли, инулин, Витамин C, Калий, Магнезий, Калций, Натрий, Цинк, Мед и Манган. Именно заради богатата му бионаличност, артишокът е полезен при: умора; главоболие; чувство на замаяност; ПМС; кожни проблеми; сухота в устата; проблеми с храносмилателната система; проблеми с нервната система; помага при умствена слабост и загуба на паметта; помага за извеждането на токсините от черния дроб и жлъчката; има силен отслабващ ефект; както и активно се бори с лошия холестерол.

Екстракт от Корен Кудзу/Pueraria lobata/
Екстрактът от Корен Кудзу съдържа около 70 растителни съединения с изключителни ползи за човешкото здраве. Това се дължи на богатото разнообразие от съединения от изофлавони (пуерарин, даидзеин и даидзин). Това са основните съставки, които се използват в редица доказани медикаменти в съвременната медицина, които са подходящи за абстинентни алкохолици. Екстрактът от корен от Кудзу помага също и за: заболявания на сърдечно-съдовата система; регулиране на нивата на кръвната захар; при проблеми свързани с горните дихателни пътища; при главоболие; кожни заболявания; болки в мускулите; при проблеми свързани с храносмилателната система; при прекомерно изпотяване; нарушения на съня; срещу косопад; облекчава симптомите при менопауза; повишава костната плътност; притежава детоксикиращо действие; намалява холестерола; помага за по-добро оросяване; намалява желанието за алкохол при алкохолно зависими пациенти; намалява възпалението; помага срещу разстроен стомах и храносмилателни проблеми; помага при диабет, както и помага при метаболитен синдром.

Екстракт от  Магарешки бодил/Onopordum Acanthium 80%/
Магарешкият бодил или Магарешки трън (Silybum marianum, Asteraceae) представлява трънлива билка, която е широко разпространена из Южна Европа, включително и в България.
Употребата ѝ е от изключителна полза за човешкото здраве, благодарение на съдържанието ѝ на флавноиден комплекс, наречен силимарин. Според редица научни изследвания симимаринът е приет като добър антиоксидант що се отнася до здравето на черния дроб. Затова Магарешкият бодил е полезен при хронични хепатити, чернодробни възпаления, за профилактика на черния дроб, при чернодробна цироза, при алкохолна интоксикация, при чернодробна детоксикация и регенерация, смята се също, че притежава анти-канцерогенен ефект и предпазва от рак.

Екстракт от  Бял трън/Silymarin 80%/

Белият трън (наречен още силимарин) е цъфтяща билка, която произлиза от Средноземноморието. Лечебните му свойства са добре познати още от Древен Рим, където е използвана за лечение на чернодробни състояния. Причината да е толкова полезен е благодарение на 7-те уникални флавонолигана в него, а именно: силибинин А и B, изосилибинин A и B, силихристин, изосилихристин и силидианин, които стимулират протеиновия синтез в чернодробните клетки и спомагат за тяхното възстановяване при настъпило увреждане. Функцията му е да извежда свободните радикали от тялото, както и има силни противовирусни и противовъзпалителни свойства.

Екстракт от  Мащерка/5% Flavonе/
Етеричното масло от мащерка е с изключителни антисептични ползи за човешкия организъм, а това се дължи на съставката в нея, наречена „тимол“. В традиционната медицина, мащерката се използва за облекчаване на болки. Други нейни ползи са: антисептични – предпазва от рани, язви и инфекции, благодарение на наличието на компоненти в нея като кариофилен и камфен; влияе благоприятно върху нервната система и повишава имунитета. Също така се слави и с уникално антиревматично действие, както и  действа благоприятно при кашлица, бронхит като действието ѝ е да атакува основния патоген, освобождавайки белия дроб от натрупаните секрети и слуз.

Екстракт от Гравиола/Annona muricata-80%/
Гравиолата представлява плодът на вечнозеленото дърво Annona muricata. Екстрактът от Гравиола съдържа много полезни за човешкото здраве съединения като: танини, сапонини, фитостероли, флавоноиди, антрахинони.  Благодарение на нейното високо съдържание на полезни съединения тя е мощен антиоксидант; има силни противовъзпалителни свойства; отлично се справя с регулиране на нивата на кръвната захар в организма; подходяща е за диабетици; използва се за превенция срещу поява на язви в стомаха, хранопровода или тънките черва; помага при херпес, както и според някои изследвания служи превантивно срещу образуването на ракови клетки.

ПРИЕМ

2 капсули дневно след хранене с достатъчно количество вода;
Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
Да не се употребява като заместител на разнообразно хранене;
При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
Употребата му не се препоръчва за лица под 18-годишна възраст;
Да се съхранява на сухо, хладно място и проветриво място, недостъпно за малки деца;
При прием на допълнителни медикаменти, да се извърши консултация с лекар;
За максимални резултати, специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца;
Възможно е да почувствате подобрение от първите седмици;