Artesania Agricola/Тинктура Бял Трън/50 ml

Artesania Agricola/Тинктура Бял Трън/50 ml

21.53 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000837
Наличност: В наличност
Прегледан 630 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Подобрява функцията на черния дроб, извежда токсините от тялото.

Хранителната добавка Cardo Mariano Planti е продукт, който подпомага здравето на черния дроб и се грижи за правилното му функциониране. Подобрява състоянието и на органите и системите, свързани с него. Това се дължи на  хидроалкохолния екстракт от семената на билката бял трън, който влизат в състава на хранителната добавка.

Растението съдържа редица биоактивни субстанции, хранителни вещества и силимарин.

Флавонолигнаните в силимарина стимулират синтеза на протеини в чернодробните клетки и спомагат тяхното възстановяване след увреда.

Освен това блокира и действието на ензима ксантин оксидаза, който е източник на свободни радикали в тялото. Затова и билката се използва за възстановяване на черния дроб. Тя намалява чернодробното възпаление и увреда.

Билката също така се използва за защита на черния дроб от токсини като алфа-аманитина. Помага за предотвратяване на уврежданията при химиотерапия и за по-бързо възстановяване след процедурите.

Белият трън е повлиява положително и при диабет от втори тип, като подобрява инсулиновата чувствителност и намалява нивата на кръвна захар. Антиоксидантните и противовъзпалителните свойства на белия трън помагат на диабетиците и за намаляване на риска от бъбречни увреждания. Проучвания сред диабетици показват, че растението има свойството да понижава лошия холестерол.

Полезен е за панкреаса и подсилва имунитета. Стимулира синтеза на белтъци и глутатион.

           спомага за регенерацията на черния дроб

           неутрализира свободните радикали в тялото

           намаля нивата на лошия холестерол

           повлиява благоприятно при химиотерапия

           подобрява инсулиновата чувствителност

           намалява риска от бъбречни увреждания

           помага при цироза и хепатит

Действие

Хранителната добавка Cardo Mariano Plantis на испанската компания Artesania Agricola благодарение на редицата полезни свойства на белия трън, който е част от състава й,

повлиява благоприятно върху чернодробните функции. Освен това неутрализира свободните радикали в тялото и подобрява инсулиновата чувствителност при диабетиците.

Съставки: Ароматен концентрат от бял трън  /Silybum marianum  . /, хидроалкохолен екстракт от семена на бял трън  /30% съдържание на алкохол/

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на черния дроб, както и за поддържане на  нормални нива на токсини в организма.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода. Не приемайте в неразреден вид!  Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания