Artesania Agricola/Тинктура Червени Лозови Листа/50 ml

Artesania Agricola/Тинктура Червени Лозови Листа/50 ml

18.24 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000836
Наличност: В наличност
Прегледан 503 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Подобрява кръвообращението и решава проблеми с вените.

Хранителната добавка Vid Roja Plantis е средство, което повлиява положително върху кръвообращението и ефикасно помага за преодоляване на проблеми с вените, хемороидите и тромбите.

Основна роля в тези процеси играят екстрактите от червени лозови листа, които се съдържат в продукта. Те са богати на активни вещества, благодарение на което укрепват и подобряват

еластичността на кръвоносните съдове. Червени лозови листа стабилизират ендотелната лигавица на малките капиляри, насърчават тяхното възстановяване и намаляват тяхната пропускливост.

Проучване показва, че растението предотвратява кръвосъсирване, а при хора с дълбока венозна тромбоза спомага за разтварянето на фибриновия съсирек. Спомага и за поддържане на кръвното налягане в нормални граници и за намалява на възпалителните процеси в организма. Понижава и лошия холестерол, който е главният виновник за стесняването на кръвоносните съдове.

Антиоксидантите в листата на червената лоза помагат да се защитят клетките и ДНК от натрупване на щети, следствие на ефекта на оксидативен стрес, който пък може да доведе до хронични заболявания.

Растението укрепва кръвоносните съдове в очите и увеличава притока на кръв към ретината,  като по този начин повлиява благоприятно при хората, страдащи от глаукома. Намалява отока и болката при възпаления на черния дроб.

Ефектът при използване на екстрактаот листа на червена лоза е почти същият като антикоагулантното действие на аспирина.

           помага при проблеми хронично подуване и отици на краката

           понижава кръвното

           намаля нивата на холестерола

           предотвратява образуването на тромби

           помага при нарушения на зрението – ретинопатия и глаукома

Действие

Хранителната добавка Vid Roja Plantis  на испанската компания Artesania Agricola благодарение на листата от червена лоза, които са част от състава й, повлиява благоприятно върху кръвоносната система и предотвратява образуването на тромбози. Освен това понижава кръвното налягане и холестерола. Помага и в лечението на глаукома.

Съставки: Ароматен концентрат от червена лоза /Vitis Vinifera L . /, хидроалкохолен екстракт от червени лозови листа /30% съдържание на алкохол/

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на кръвоносните съдове.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.Не приемайте в неразреден вид!  Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания