Artesania Agricola/AromaxEco12 Plantis/Билкова тинктура за дихателната система/50 ml

Artesania Agricola/AromaxEco12 Plantis/Билкова тинктура за дихателната система/50 ml

27.49 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000854
Наличност: В наличност
Прегледан 675 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Премахва възпаленията в дихателната система и улеснява отхрачването.

Aromax Eco 12 Plantis е хранителната добавка на испанската компания Artesania Agricola, която е разработена с цел да се бори с възпаленията в горните и долните дихателни пътища. Ефектът се постига благодарение на  богатата й растителна формула, която е смесица от екстрактите на бяла ружа, мащерка, теснолист живовляк и медуница.

Бялата ружа е растение, което заради високото количество слузни вещества в състава си, бързо облекчава симптомите при остри и хронични респираторни състояния. Изключително благоприятно повлиява и при кашлица. Освен това тя ускорява оздравяването на организма, като подпомага процеса, при който белите кръвни клетки унищожават вредните патогени. Лечебните й свойства се дължат също и на пектина, антиоксидантите, естествените захари, ензими, витамин С и етерично масло. Антибактериалните свойства на бялата ружа освен, че успокояват възпалението в устата и гърлото, редуцират и кашлицата. Благоприятно повлиява и при астма, алергии и замърсявания от околната среда.

Действието й се засилва още повече в комбинация със живовлякът, който е считан за един от най-ефикасните лекове против кашлица. Листата на билката са богати на полизахариди, витамините А, С и К. Освен анти бактериалното и отхрачващото действие на живовляка, той има и кръвоспиращо действие.

Екстрактът от мащерката в хранителната добавка пък спира размножаването на вредните бактерии и предпазва от различни болести. Това се дължи на богата гама от витамините A, B, C, E, K, минерали, танини. Мащерката има още и дезинфекциращо и укрепващо действие.  Тя улеснява извеждането на секретите от организма и има отхрачващо действие.

Медуницата от своя страна оказва омекчаващо действие на лигавицата на бронхите. Това се дължи на слузните вещества в нея. Тя притежава и диуретично действие.

           помага при възпаление на горните и долните дихателни пътища

           облекчава сухата и влажна кашлици

           подобрява състоянието при бронхиална и белодробна астма

           облекчава раздразнената лигавица

           има дезинфекциращо действие

Действие

Хранителната добавка AromaxEco12 Plantis е идеална за хора със слаба имунна система, както и за такива, които искат да облекчат симптомите на болестта. Тя  съкращава времето за боледуване и отпушва дихателните пътища. Спомага и за по-лесното отхрачване и за бързото унищожаване на вредните патогени.

 Съставки: Глицериран ароматен концентрат от растения: теснолист живовляк*, бяла ружа*, мащерка*, медуница*/

*Отгледани чрез биологично земеделие

Не съдържа: Алкохол!

Приложение:  Допринася за нормалното състояние на горните и долните дихателни пътища.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода. Не приемайте в неразреден вид!  Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания