COLGATE / КОЛГЕЙТ KIDS ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6-9Г 50МЛ

COLGATE / КОЛГЕЙТ KIDS ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6-9Г 50МЛ

3.11 лв. 3.89 лв. -20%
Производител:
Код на продукта: 83361
Наличност: В наличност
Прегледан 215 пъти

Описание на продукта

COLGATE / КОЛГЕЙТ KIDS ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6-9Г 50МЛДетската паста за зъби Colgate Smiles Kids 0-5 години е подходяща и идеална за деца на възраст 0-5 години. Тя предпазва млечните зъби на децата от разрушаване и образуване на кариес, като и защитава емайла. Тя е подходяща за ежедневна употреба и също така осигурява лек свеж вкус в устата.

Тази паста за зъби е под формата на прозрачен гел.
Повечето деца имат пълен комплект млечни зъби до навършване на тригодишна възраст. Изследвания показват, че децата, които развиват кариеси в млечните си зъби, са по-склонни да развиват кариеси и в постоянните си зъби.

Инструкции за употреба: Прилагайте пастата за зъби, като нанесете размер колкото грахово зърно на детската четка. Децата, които са под петгодишна възраст, не трябва да надвишават това количество продукт и трябва да бъдат наблюдавани при миене на зъбите си, като по този начин се намалява възможността от поглъщане. Уверете се, че детето плюе след миене. Децата да мият зъбите с четка и паста за зъби два пъти на ден.

Състав: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-12, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, CI 74160, Contains: Sodium Fluoride 0.32% w/w (1450 ppm F)