EVENT / ЕВЕНТ ТАМПОНИ СУПЕР ПЛЮС X 16

EVENT / ЕВЕНТ ТАМПОНИ СУПЕР ПЛЮС X 16

4.03 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 65870
Наличност: В наличност
Прегледан 1671 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

EVENT / ЕВЕНТ ТАМПОНИ СУПЕР ПЛЮС X 16

За дните с много обилно течение и след раждане

Тампоните EVENT са изработени от попиващи естествени влакна. Тяхната форма от осем нагъвки позволява равномерно разширяване на тампона, което повишава неговия попиващ ефект и надеждност. Благодарение на заобления връх и допълнителната обложка, осигуряващи по-голяма компактност и гладкост на тампона, поставянето му е лесно и безопасно.

В зависимост от силата на менструацията, имате възможност да изберете четири големини тампони:

Event mini: за девойки и жени със слаба менструция и за всички, които употребяват тампони запръв път. На младите девойки препоръчваме мини тампони.

Event normal: За девойки и жени със средно обилна менструация.

Event super: За жени с обилна менструация.

Event super plus: За жени с изключително обилна менструация и след раждане.

Употреба на тампоните:

Първо си измийте ръцете много добре. Издърпайте цветната лентичка и отстранете целофановата обложка от страната, където е прикрепено шнурчето.

Разтеглете шнурчето и го усучете на кръг до получаване на вдлъбнатина.

Поставете показалеца във вдлъбнатината, отстранете останалия целофан и сложете тампона колкото е възможно по-дълбоко във влагалището. Шнурчето трябва да остане отвън. Тампонът е сложен правилно тогава, когато вече не го усещате. Когато тампонът е достатъчно напоен с течност, внимателно го извадете с помощта на шнурчето. През първите три дни, когато менструацията е най-обилна, тампонът се сменя на всеки 3-4 часа. Към края на менструацията тампонът може да остане повече време във влагалището, но не повече от 8 часа. Когато използвате тампон през нощта, поставете нов тампон преди да си легнете и сменете тампона с нов веднага, след като станете от сън. Не е нужно да го сменяте всеки път, когато ходите до тоалетната.

Информация за Синдрома на Токсичния Шок (СТШ):
Синдромът на Токсичния Шок е изключително рядко, но сериозно токсично заболяване, което може да се появи при мъже, жени и деца. СТШ се дължи на токсини, причинявани от бактерия, която обикновено живее в човешкия организъм. Приблизително половината от случаите на СТШ са наблюдавани при жени в менструация. СТШ се свързва с употребата на тампони, но може да се наблюдава и по време на менструация при жени, които не са използвали тампони. Ранното разпознаване и лечение на СТШ са изключиелно важни, тъй като СТШ може да застраши живота.

Симптоми на СТШ:

Ако по време на менструация вдигнете висока температура (39 градуса или повече), имате симптоми на повръщане, главоболие, разстройство, световъртеж, възпалено гърло, мускулни болки, обрив, наподобяващ слънчево изгаряне или изобщо се почувствате зле, внимателно извадете тампона и веднага потърсете лекар. Информирайте лекаря за това, че сте в менструация и че се опасявате от СТШ. Ако веднъж вече сте имали СТШ, консултирайте се с лекар, преди отново да започнете да ползвате тампони.