Famille Mary/Назален спрей с прополис, мащерка, розмарин и евкалипт/20 ml

Famille Mary/Назален спрей с прополис, мащерка, розмарин и евкалипт/20 ml

28.47 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000804
Наличност: В наличност
Прегледан 541 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Облекчава първите признаци на настинка или грип, помага при простуди и засилва защитните сили на организма!

-       Укрепва имунната система

-       Облекчава симптомите на простуда и грип

-       Улеснява дишането

-       Действа активно против инфекции

-       Подпомага респираторната дейност

-       Противогъбично действие

Действие:

Възползвайте се от нашия прополис спрей за нос в практична форма, която се боди активно с настинките и гриповете, благодарение на активните съставки на прополиса.

Прополисът е смола, събирана от пчелите от дърветата, която е част от имунната система, която дърветата използват за защита срещу болести. Медоносните пчели събират смолата и я смесват със собствените си секрети и пчелен восък, за да образуват прополис. Пчелите го използват, за да предпазят от замърсяване и микроби в кошера. Пчелният прополис е страхотен имуностимулатор. Той увеличава броя на имунните клетки, повишава производството на антитела, активира макрофагите (увеличаване на броя и унищожаването на бактерии) и удвоява активността на естествените клетки убийци.

Като добавка е отлична защита срещу бактериални инфекции. Неговите антибактериални свойства са използвани при настинки, грип, възпалено гърло и кожни проблеми.

Според традиционната наука мащерката също е отлично средство за укрепване на имунното ни здраве, тъй като помага в борбата с инфекциите и изчиства респираторните токсини и се бори с инфекциите.

Проучванията показват, че карнозната и розмариновата киселини в розмарина имат мощни антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Редовната консумация на розмарин може потенциално да помогне за намаляване на риска от инфекция и да помогне на имунната система да се бори с всякакви инфекции, които се появят.

Последна, но не и по значение съставка в този продукт е евкалипт – той доказано засилва фагоцитозата, процес, който имунните клетки използват, за да премахнат наличието на бактерии. Може също да помогне за намаляване на цитокините, свързани с възпаление, които се произвеждат от някои имунни клетки.

Съставки:  1 доза /1  впръскване) : Воден екстракт от билки 42.5% (лист от розмарин, лист от мащерка 2.35%, лист от евкалипт 2.35%, цвят от връх на бяла корпива), вода, глицерин, хидроалкохолен екстракт от прополис 95° C (0.4%), физиологичен разтвор от морска вода 0.9%,

Приложение: Успокоява и заздравява възпалената носна лигавица. Притежава противовирусно и антимикотично действие. Подходящ при хрема, запушен нос, ринит, сунузит.

Препоръчителна доза : По 1 впръскване 3-4 пъти дневно. Да не се използва при деца под 3 годишна възраст!

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина. Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Famille Mary, Франция